Villa Klockarbo, Tällberg

Adress: Siljansvägen 477, 793 70 Tällberg  visa karta
Område: Tällberg
Gästbetyg: 95% (83 av 87 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(83 av 87rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3,9 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Klockarbo

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Lugnt och tyst boende i otroligt vacker miljö, som lämnar en del att önska i övrigt. Väldigt litet rum, med näst intill inga avställningsytor. Mycket damm bakom gardinerna. Ett antal hår i sängkläderna. Tvättstället på toan satt monterat så nära toastolen så det var lite svårt att komma åt att sätta sig. Duschen var toppen, sällsynt bra tryck på vattnet och lättställd temperatur. Saknade hängare för badlakanen. Mycket trevligt värdpar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Utmärkt

Rekommenderad av Helene, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Ett utmärkt boende väldigt centralt. Bra med frukostbiljetterna till grannhotellet som serverade en mycket fin frukost. Allt vackert beläget med fin utsikt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Genuint och utmärkt

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige ons 02 aug 2017)
“Mycket trevliga värdar! Hyrde lilla härbret. Enkelt men trivsamt. Prisvärt och mitt i byn. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Charmigt boende

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige lör 15 jul 2017)
“Vi var helnöjda med detta boende. Trevligt bemötande och härlig frukost på hotellet bredvid. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vickning Klockaregårdens hotell

Rekommenderad av Britt, Sverige (Sverige mån 10 jul 2017)
“Den vickning efter Dalhalla som vi köpte på Klockaregårdens hotell ( grannhotellet) var verkligen under all kritik. Janssons frestelse som var en rå potatisröra med varm mjölk och där ansjovisen lyste med sin frånvaro. Brödet var bara småsmulor av knäckebröd. Stackars tjejer som jobbade i baren Det var bland det sämstaom vi någonsin fått oss serverat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villa Klockarbo

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige tor 11 aug 2016)
“Enkelt och mysigt. Lugnt och skönt Vidunderligt vacker utsikt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket trevligt ställe och trevliga värd...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jun 2016)
“Mycket trevligt ställe och trevliga värdar. Bra beläget mitt i byn. Enda nackdelen var att det bara fanns en toa för alla härbrena som dessutom var belägen i duschrummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Härliga Villa Klockarbo!

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige mån 10 aug 2015)
“Vi har återkommit till detta mysiga B&B i flera år och kommer att fortsätta göra det!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Villa Klockarbo

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 aug 2014)
“Bra, förutom att dusch och toalett låg i ett annat hus, men jag bokade sent så detta var kanske det enda som fanns kvar.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magiska dagar

Rekommenderad av Theo, Sverige (Sverige tis 05 aug 2014)
“ Om det var sällskapet (troligen) eller boendet som gav några magiska dagar i Tällberg låter jag vara osagt; faktum kvarstår att det var ett riktigt trevligt boende mitt i smeten och med rena, fräscha och funktionella rum. Frukosten finge gärna ingå i priset. För övrigt inget att klaga på!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Våra huvudsponsorer