Rättviks Camping/Stugor

Adress: Enåbadsvägen 8, 79532 Rättvik  visa karta
Område: Rättvik centralt
Gästbetyg: 84% (111 av 132 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(111 av 132rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Stugstandard 3,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

Aj!

Ej rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige lör 05 mar 2016)
“ Kökskranen var lös den fick man i handen likaså knoppar till köksluckor, vattnet livsfarligt hett, bordet trasigt,köksutrustningen minimal ( saknades fungerande: rivjärn, provsticka, tekoppar, tesil,ungsfastform, grytlappar,kniv, durkslag mm), sand /damm i lådorna under sängen, ingen inpassering med bil till området efter 23.00. Efter att ha påpekat brister (2 ggr) fick vi en kniv, ett "nytt" durkslag, kranen lagades och bordet justerades provisoriskt. Alla var vänliga, men det räcker inte riktigt. Jag är van "stughyrare". ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stugan

Rekommenderad av Elsy Näslund, Sverige (Sverige mån 12 okt 2015)
“Den var i allmänhet bra men handikappdelen kunde ha varit bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kategori "Lyx"

Rekommenderad av Ubbe, Sverige (Sverige tis 29 sep 2015)
“Blev något besviken över att bokat en stuga i kategori lyx när det var trasig skål i skåpet och kantstött porslin. På bänken låg ett kaffefilter med använt kaffe i och vardagsrumsbordet var täckt av damm. Den trasiga skålen hade stänkt glassplitter på övrigt porslin så det blev till att diska. Men personalen på campingen var jättetrevlig!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugan saknade utebelysning och luktade ...

Ej rekommenderad av Dalhalla, Sverige (Sverige tis 08 sep 2015)
“Stugan saknade utebelysning och luktade mycket mögel i badrummet och i övriga utrymmen samt saknade rullgardiner. Dålig hänvisning och skyltar till stugbyn ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Semester

Rekommenderad av Affe, Sverige (Sverige ons 22 jul 2015)
“I det stora hela vart jag positivt överraskad av stugan. Det jag tyckte saknades var någon liten lampa i något fönster. Det vart så mörkt när man satt och Kollade på tv. Köket var väldigt lågt. Sen saknade jag en mikro. Internet wi-fi korten man fick var helt värdelösa. Det funkade en liten stund sen försvann det. Så det var verkligen tur att det inte kostade pengar. I det stora hela så skulle jag jätte gärna komma tillbaka. Var en toppen semester. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig koll

Rekommenderad av Köksfläkten, Sverige (Sverige lör 11 jul 2015)
“Det första vi fick göra var att diska det mesta då det var fullt i matrester. När vi sedan skulle laga mat observerade vi att det hängde en gyllengul droppe fett ned från fläkten. Vi plockade ned filtret och gjorde rent det med hett vatten. Matlagningen blev därför försenad. Vi beslöt att inte laga mer mat i det köket efter det.. Stugan i övrigt höll en hygglig standard.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan var bra och trivsam,det enda vi s...

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige ons 24 jun 2015)
“Stugan var bra och trivsam,det enda vi sakna var en vattenkokare och micro”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

För lite personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jun 2015)
“Det var lite tight med endast en person i receptionen när det kommer så mycket folk samtidigt. Det blev lite svårt att hinna med. För lite bröd, bullar mm på morgonen (säkert också pga mycket folk, men det vet man väl innan ?)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att tänka på

Rekommenderad av Marianne/Gunnar, Sverige (Sverige tor 07 maj 2015)
“Stugan och dess möbler är mycket slitna,upprustad köksavdelning helt ok likaså dusch och toa men smutsiga möbler och mycket slitet golv kändes otrevligt,sängarna mycket hårda men gott om täcken och kuddar.Otrevlig veranda med slarvigt förbättrade överliggare ,var när vi kom ostädad (högar utav aska och barr,löv mm)vi ringde reseptionen om detta och ett par "servicekillar" kom och tittade samt konstaterade men åtgärdade inget förutom att ta bort en sönderostad grill och flera sönderostade galler samt en askhög.Vi anser att stugorna skall vara besiktade och städade ute som inne innan ny gäst skall anlända.Denna stuga är i behov utav upprustning vad gäller golv inne och veranda,förvånad över avsaknad utav micro i köket.Värmen fungerade önskvärt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gammal Rättvikare

Rekommenderad av Vippen, Sverige (Sverige tis 05 maj 2015)
“ Fick ej lakan men sa ej till ! Ett litet toalettbord saknades av oss. En liten matta utanför ytterdörren saknades av oss ! Annars var det mesta bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer