Hantverksbyn Hotell, Rättvik

Adress: Hantverksbyn, Offerbacken, 795 36 Rättvik  visa karta
Område: Rättvik
Gästbetyg: 84% (67 av 80 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(67 av 80rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,7 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Basic

Rekommenderad av Birgitta., Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Fint läge, m vacker utsikt! Ganska basic, men rent o trevligt rum! Fanns ingen hårblås, men fick en i receptionen! God frukost! Lite långt t Rättvik, men fick ju välbehövliga promenader till centrum!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

efter lahle

Rekommenderad av LIO, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“skönt att ha ett boende bokat efter en sen konsert i dalhalla. tyvärr var det lite lyhört men somnade fort liksom barnbarnet på 10 år. morgondusch och härlig frukost och sen vidare i dalarna. minnesvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

vinter i dalarna

Rekommenderad av ulla., Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“vi blev varmt mottagna vid ankomst. trevlig personal. snabb sevice. vid bye av trasig glödlampa. god mat. ett ställe att återvända till. vacker utsikt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fint läge med utsikt över Siljan. Positi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 jul 2017)
“Fint läge med utsikt över Siljan. Positivt med egen uteplats. Bra restaurang med god mat. Trevlig personal. Gammal, solkig heltäckningsmatta i rummet. Luktade mycket damm. Kändes inte särskilt fräscht.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett helt ok boende när man bara sov där,...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Ett helt ok boende när man bara sov där, bättre frukostar har jag ätit men ändå helt ok”
Totalupplevelse 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Fint område. mysiga rum med altan. Hade ...

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige tor 04 aug 2016)
“Fint område. mysiga rum med altan. Hade det funnits en fläkt då det var/blev väldigt varmt på rummet så hade det varit en fullpott. Bra restaurang och bra service”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Midtsommar i Dalarne

Ej rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 28 jun 2016)
“Overnattet for å oppleve midtsommar og mai stong, men ingen i resepsjonen viste om noe i nærheten. Henvist til sted 20 km unna. På eget initiativ dro vi til Gammelgården, hvor det vi fikk oppleve perfekt og hvistnok en av Sveriges beste midtsommarfeiringer med maistong heving, dans og alt som følger med. Merkelig at ingen på hotellet viste boe”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Bo här!

Rekommenderad av Thord , Sverige (Sverige tis 09 jun 2015)
“Stanna gärna till här och bo några nätter. Trevligt läge, bra frukost och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Inte riktigt prisvärt. Men i övrigt OK.

Rekommenderad av Knis Axel, Sverige (Sverige tor 03 jul 2014)
“Inte riktigt prisvärt. Men i övrigt OK.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

uselt

Ej rekommenderad av Charlotte Törnblom, Sverige (Sverige tor 20 feb 2014)
“Vi betalade 950 kr för ett dubbelrum inkl frukost och möttes av en tidskapsel från 1979 med läskig heltäckningsmatta. Det känns som ett vansinnigt överpris. hål i täcket, sängar som hängmattor, en dusch som är sämre änpå en lågpris camping. dålig städning. duscharmaturer var täckt med kalkavlagringar, skräp och fuktslag i hörnen. Matsalen stank gammal frityrolja. Frukostbuffen förtjänar knappast att kallas buffe. det var den mest spartanska frukostbuffe jag någonsin ätit på ett hotell. Den kan med små medel göras långt mycket bättre. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Standard på hotellet/rummet 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer