Hantverksbyn Hotell, Rättvik

Adress: Hantverksbyn, Offerbacken, 795 36 Rättvik  visa karta
Område: Rättvik
Gästbetyg: 84% (69 av 82 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(69 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,7 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 27)

Höstmarknad

Rekommenderad av marknadsbesökare, Sverige (Sverige tis 08 okt 2013)
“Sängarna var alldeles för mjuka och det borde vara dubbelsängar när man år två vuxna!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

ventilation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2013)
“Rummet var helt OK men tyvärr ingen ventilation i badrummet vilket gjorde att det liktade mögel där. Likaså när man hade duchat tog det lång tid innan fukt försvann. För övrigt var rummet OK med bra sängat och en härlig utsikt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Lukten!

Rekommenderad av Iana, Sverige (Sverige lör 03 aug 2013)
“Vid ankomst till hotellet fanns ingen personal i receptionen och vi fick vänta en lång stund innan någon kom. Hotellrummet hade en sur (fotsvett) doft säkert på grund av smutsig heltäckningsmatta. Ytterdörren var trög att öppna och stänga. Balkongdörren var svår att stänga. Lysröret i badrummet lät brummande när den var tänd och svag doft av mögel och dålig ventilation. Stolarna på altan var trasiga. Sängarna var sköna och det positiva var också att man kan parkera utanför.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 3 av 5

Mysigt men ostädat

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2013)
“Mysig stuga med fin utsikt över Siljan. Men: vi bodde på hotellet 5 nätter. Under den tiden städades rummet inte en enda gång (åtminstone inte så att det märktes), och det fanns ingen städutrustning för att städa själv. Det enda synliga tecknet på att personal varit inne i rummet var att den ena (men inte den andra) papperskorgen tömdes dag 4. En stor mängd spindelväv i fönstret tydde på att rummet inte blivit städat särskilt noga innan vi kom dit heller. Tycker inte att hotellet har den standard som priset antyder. Förutom bristen på städning är inredningen gammal och sliten. Det är snarare vandrarhem än hotell och priset borde vara betydligt lägre. Värdshuset intill, där restaurangen och receptionen ligger, är mysigt inrett och har god mat. Personalen där är trevlig och serviceinriktad.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 2 av 5
Frukost 4 av 5

Övernattning inför vasan

Rekommenderad av Halvvasan, Sverige (Sverige fre 15 mar 2013)
“Absolut prisvärt jämfört med priserna i Mora under vasaloppsveckan. Negativt var att det endast fanns möjlighet att göra microgröt till frukost, många vill ha gröt innan man åker ett lopp. Det fanns bara en micro, vad händer om det blir kö. Fanns inget alternativ med pasta till middag. Positivt är läget + att man har en egen liten altan i händelse av sol med fantastisk utsikt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Super nöjda!

Rekommenderad av RTAB, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Rekommenderar detta ställe varmt.Allt var bra. Kommer absolut tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellet var tillfälligt öppnat så vi be...

Ej rekommenderad av Stig Axrup, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Hotellet var tillfälligt öppnat så vi begrep att det inte skulle vara helt bra. Vi klagar alltsa inte utan tar det som det var.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Kallt

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Rummet var jättekallt, vi mätte upp temperaturen till 15 grader. När vi skulle duscha mätte vi temperaturen till 35 grader. Jag hade varit ute och åkt tjejvasan och såg fram emot en varm dusch. 35 gradigt vatten är inte vad jag kallar en varm dusch. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

kallt på rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 feb 2013)
“När jag kom var rummets värme inte påslagen och elementen kalla - alt inte fungerade. Jag satt på det ena elementet och då kom värmen igång men rummet var kallt hela natten. Var tvungen att ha underställ på mig vilket jag inte tycker att acceptabelt. Meddelade detta till hotellet i samband med deras egen utvärdering.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Nöjd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 feb 2013)
“Ett trevligt boende och mycket prisvärt”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews