Hantverksbyn Hotell, Rättvik

Adress: Hantverksbyn, Offerbacken, 795 36 Rättvik  visa karta
Område: Rättvik
Gästbetyg: 84% (69 av 82 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(69 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,7 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-27 av 27)

Charmigt hotell!

Rekommenderad av Christna, Sverige (Sverige fre 10 aug 2012)
“Ett annorlunda och trevligt hotell med trevliga rum. Charmigt kan man säga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vacker utsikt

Ej rekommenderad av Siljan Runt cyklare, Sverige (Sverige mån 06 aug 2012)
“Hantverksbyn erbjuder ett boende utanför Rättvik som ligger högt och med vacker utsikt. Om du inte är känslig för billjud från den stora vägen bor du smidigt här. Trevlig personal i en rustik miljö.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett vettigt boende till bra pris. Svala ...

Rekommenderad av Smålänningarna, Sverige (Sverige tis 24 jul 2012)
“Ett vettigt boende till bra pris. Svala rum med egen altan men med kanske ett något litet badrum. Det var en trång väg till stugan med bilen och tajt parkering. Fast ett plus är ju förstås att en smal liten väg ger låg hastighet. Fin utsikt och vi hade väldigt nära till restaurangen och det var ju bra :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hotellmöjligheter

Rekommenderad av Lars S Persson, Sverige (Sverige mån 23 jul 2012)
“Rummen kan fräschas upp och moderniseras. Skulle kunna ge en större kundgrupp. Middagsmenyn (kväll) var OK men förrätt och efterrätt håller inte standard utan känns billiga och verkar ha stått färdiga för att göra det enkelt för personalen i stället för en upplevelse för kunden. Middagen serveras i en trevlig lokal men som är tråkigt inredd. Här kan dom göra betydligt mysigare. Trist att dessutom inte kunna ha musik t.ex. av Dalahallas artist för kvällen så att folk kommer i stämning. Eller varför inte en blandning av Dalhallas artister för säsongen.i”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

"bystuga"

Rekommenderad av moster Polly, Sverige (Sverige mån 09 jul 2012)
“Helt ok rum i söt stuga med gräs på taket. Skön säng och lugna färger i rummet. (Sista natten blev rum nr 2 upptaget i tvårumsstugan = lite stökigt med smäll i dörrar och tända lampor i gem. hall/entré.) Klart prisvänligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Perfekt boende

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 22 maj 2012)
“Att bo i Hantverksbyn var för oss det perfekta boendet. Lagom stor stuga, lagom utrustning, lagom och bra mat, bra läge, serviceinriktad personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Min fru åkte tjejvasan

Rekommenderad av tommyboo, Sverige (Sverige mån 27 feb 2012)
“Vi ville bo bra men ville inte betala för lyx. Boendet passade därför perfekt. Fräscht och trevligt. Vackert beläget. Mycket vänlig personal. Bra mat. Prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews