Idre Fjäll Arena i Mora - sporthall i Hemus, Mora

Adress: Bryggerivägen , 792 37 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 85% (137 av 161 rekommenderar) (46 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(137 av 161rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Vandrarhemsstandard 3,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 46)

Enkelt och välfungerande men en bit från centrum

Rekommenderad av Jakob La, Sverige (Sverige fre 18 mar 2016)
“Bodde i Unihoc Arena en natt i samband med Halvvasan. Eftersom det är ett av veckans minsta lopp var vi få bodde där, så det var absolut ingen trängsel - kan tänka mig att det är en annan upplevelse när det är välfyllt, sovsalarna har många våningssängar ganska tätt. Boendet funkade som förväntat, enkel och prisvärd logi för enstaka natt eller nätter. Största minuset är läget, har man inte bil är det en ganska rejäl promenad till och från centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

För långt ifrån Mora centrum om man ska ...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge fre 11 mar 2016)
“För långt ifrån Mora centrum om man ska gå. Trångt mellan sängarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukosten kunde ha serverats trevligare,...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Frukosten kunde ha serverats trevligare, kanske ett ägg hade passat bra med tanke på att vi som bodde där skulle genomföra ett längre eller kortare lopp.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

kul

Rekommenderad av Ni, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Det kunde ha varit lite glesare med sängar och gärna någon belysning på morgonen, tex en ficklampa att låna. Men trevlig stämning och bra cafe!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Unihoc

Rekommenderad av MK, Sverige (Sverige ons 11 mar 2015)
“Relativt långt från Mora centrum och mässan. och eftersom jag kom ensam med tåget fick jag promenera fram och tillbaka längs Oxbergsvägen mitt i trafiken. Gångvägarna var ju avstängda. Mina skidor var inlämnade på vallning och jag fick således promenera och hämta dem, samt promenera mitt i natten till bussen som skulle ta mig till Sälen. För övrigt skön säng, bra service. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt billigt alternativ

Rekommenderad av Susanne Tjejvasan 2015, Sverige (Sverige sön 08 mar 2015)
“Sovsal med logementskänsla, mycket bra sängar. En aning trångt mellan sängarna, borde gå att ändra. Gick förvånansvärt bra att sova trots att många skulle upp mitt i natten för att åka öppet spår. Frukosten klart godkänd. Skulle inte tveka att bo där igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

tredje året i rad

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige fre 06 mar 2015)
“Jag tycker att det är mycket bra. Det är ganska långt att gå från Mora järnvägsstation till Hemus, men annars har det många fördelar som uppväger det. Trevligt att träffa andra som också är där för att åka skidor. Alla i KAIS Mora är väldigt trevliga och servicevilliga. Vardagar finns det buss annars får man ta taxi. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

One gets for one pays

Rekommenderad av Jordi, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“We just needed a place to sleep before the Öppet Spar cross country skiing race, and this was just right. The place is just a sports hall, so it's big and sometimes a little noisy, it really depends on the other people that are staying there if your stay will be a quiet or not. The beds and general services where ok, the breakfast was also ok, nothing spectacular, but defeinitely good enough for a couple of nights of sleep before and after a long race.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppsboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“Bra för att vara boende i stor sal! Dock fanns inte vår bokning på listan men det fixade man bra. På frukosten fans ingen kokt gröt alla fick koka sin egen gröt i mikron, väldigt tidsödande.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt boende

Rekommenderad av Peo, Sverige (Sverige mån 18 aug 2014)
“Boendet på Unihoc Arena, Hemus, i samband med Cykelvasan var enkelt i dubbel bemärkelse: Dels var det enkelt i termer av standard - helt enligt förväntningar - och dels var det enkelt i positiv bemärkelse; enkelt att hitta och komma till rätta, enkelt att ta sig till starten och enkelt och superbekvämt efteråt då man 10 minuter efter målgång kan stå i fräscha duschar/omklädningsrum utan trängsel. Lugnt på kvällen natten, trevlig personal på plats och helt ok frukost som gick att förbeställa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews