Hotell Mora Parken, Mora

Adress: Parkvägen 1-2, 792 00 Mora  visa karta
Område: Mora centralt
Gästbetyg: 89% (78 av 88 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(78 av 88rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,1 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Trevlig personal

Rekommenderad av Carolina, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Mycket trevlig personal och god frukost. Barnen älskade lekrummet och hoppborgen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trivsamt besök

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Trevligt i Moraparken, det var över förväntan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bokningen

Rekommenderad av Sussie , Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“I själva bokningen gick det ej att utläsa om jag bokat stuga eller hotellrum. När jag ringde och frågade sa de att jag bokat stuga, varför jag packade med sänglinne, handdukar, städmaterial etc. När jag väl checkar in visar det sig att jag ska bo på hotell. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Personalen inte speciellt intresserad av...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 21 jun 2019)
“Personalen inte speciellt intresserad av gäster”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 2 av 5

Familjen var mycket nöjd med precis allt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Familjen var mycket nöjd med precis allt! Nära till bad och mycket annat skoj för barnen. Besöker mer än gärna hotellet igen! Frukosten var också fantastiskt bra då det fanns nåt för alla. Hade inte värst mycket personalkontakt men när det inträffade var dom också jättebra! ”
Moraparken Hotell svarar (tis 04 sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen åter Mvh Mora Parken
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det var dåligt att det inte fanns så att...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Det var dåligt att det inte fanns så att man kunde få kall luft pga varmt ute och varmt inne ”
Moraparken Hotell svarar (tis 04 sep 2018)
Vi på Mora Parken beklagar att du upplevde problem under din vistelse hos oss. Ja rekord värmen tog oss alla på sängen. I receptionen hade vi fläcktar som man kunde f låna. Vi ber om ursäkt för att du inte fick den informationen Vi hoppas att det löstes på ett bra sätt. Vi värdesätter din åsikt och jobbar hela tiden på att bli bättre Välkommen åter Mvh Mora Parken
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Mycket bra läge men dåligt skyltat till hotellet vid första grinden, vi fick fråga i affären efter vägen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Toppenbra !

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige ons 07 jun 2017)
“Mycket trevligt hotell. Eftersom jag gillar mindre hotell. Lugnt och fint läge vid Dalälven. Trevlig personal. Toppen !”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Drömläge vid Österdalälven

Rekommenderad av Fredde, Sverige (Sverige tis 13 sep 2016)
“Vänligt, vilsamt, värt ett besök. Restaurangen i bowlinghuset rekommenderas. Mkt trevlig personal och rimliga priser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Äkta Dalarkänsla

Rekommenderad av Renée, Sverige (Sverige tis 23 aug 2016)
“Bra service Bra organisation Gladhet”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer