Särna Camping/Stugor

Adress: Särnavägen 106, 790 90 Särna  visa karta
Område: Särna - Fulufjället
Gästbetyg: 84% (81 av 96 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(81 av 96rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Stugstandard 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Stuga

Rekommenderad av Kjelle, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Bra stuga kunde varit en liten ytterbelysning vid dörren , ganska mörkt på hösten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig camping.

Ej rekommenderad av M, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Fick ingen information av campingvärden om samhället eller campingen. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Stugstandard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

För små stugor. Det fanns inte utrymme f...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“För små stugor. Det fanns inte utrymme för att packa upp kläder eller att lägga saker på. Bänken utanför var inte i gott skick. Utsikten var fin. Få duschar och toaletter. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sängarna i stugan var under all kritik! ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Sängarna i stugan var under all kritik! Urdåliga, och gamla ofräscha täcken/kuddar. Toaletter/dusch var dåligt städat och behöver en riktig uppfräschning!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Helt ok 2-bädds stugor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“När vi först anlände till stugan blev vi något besvikna över stugans skick. Det var mycket spindelnät både inuti och utanpå stugan. På väggarna och tak fanns flera torkade och krossade myggor och myggnätet som sitter i stugans dörr Hadde hål och var "slapp" i toppen, vilket tidigare gäst hade försökt fixa med plåster... Efter första natten i stugan kändes det hela bättre och vi hade vant oss vid stugan. Mot slutet av vistelsen hade vi inga större problem med stugan. Men det första intrycket var inte jätte gott.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sängarna

Rekommenderad av Therese, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Sängarna var tyvärr som en sträckbänk. Lite dålig ventilation i stugan. Men bra läge på stugorna var det. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Veranda

Rekommenderad av Lillemor , Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Önskvärt med någon sittmöbel utomhus vid stugan, så att man kan äta utomhus samtidigt som man ser den fantastiska utsikten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stuga och bokning

Ej rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Jättefint läge på stugan men tyvärr var det inte tätt vid dörren vilket gjorde det rätt kallt. Möblerna var väldigt slitna, kändes mer som en övernattningsstuga i fjällen. Vi bokade via nätet, och när vi kom fram visste personalen inte något om vår bokning, turligt nog fanns en stuga ändå.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Enkel stuga

Rekommenderad av MC-Jalle.se, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Bra campingstugor med enkel standard. Fin utsikt över älven och fjällvärlden. Parkering för MC och bil i direkt anslutning till stugan. Lugnt och skönt. Ett bra ställe för utflykter i området eller som en övernattning på väg till Nordkap.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var väldigt kallt, både i stugan och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 sep 2018)
“Det var väldigt kallt, både i stugan och i kök, toa och dusch. Borde varit varmare! Det fanns varmvatten i duscharna iaf och det var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Våra huvudsponsorer