Siljansborgs Stugby i Rättvik

Adress: Sjurberg, 79532 Rättvik  visa karta
Område: Rättvik
Gästbetyg: 96% (115 av 120 rekommenderar) (32 recensioner)

Stugby | Stugbyn består av 21 timrade stugor på 60 kvm. Stugorna har tre sovrum med sammanlagt 6 sängar i varje stuga. Stugorna går att boka året runt och är utrustade med öppen spis, LED-TV och komplett kök med diskmaskin.

I stugbyn finns bollplan, sandlåda och gungor. 3 km från stugbyn ligger Rättviks Golfklubb med en vacker 18-hålsbana. I Rättvik finns även sommarrodel, minigolf, tennis, bowlinghall, badhus, ridning, mountainbikeleder, kajakpaddling, båtturer på Siljan och mycket, mycket mer.
Bad i Siljan vid långgrund sandstrand vid Siljansbadets camping i centrala Rättvik.

På vintern finns pulkabacke och det är nära till slalombacke, längdskidspår och skridskoåkning. Vill man ägna sig åt inomhusaktiviteter finns bl.a. badhus och bowlinghall.

Det finns eluttag för motorvärmare och ett visst antal parkeringsplatser under tak. I några stugor är husdjur tillåtna. Husdjur måste anmälas vid bokningstillfället. Möjlighet finns att på plats boka slutstädning. Bokning av slutstädning eller barnsäng görs via stugvärden på telefon 0248-13272. Rökning är ej tillåten i stugorna.

Mer info finns på www.siljansborg.se

”Stugan har en trevlig planlösning. Värmen saknade vi mycket. Elementen var mest iskalla. Vi eldade i eldstaden så det gick bra iallafall. Vi saknade en askhink annars fanns allt vi behövde. Badrummet skulle behöva en upprustning. Kanske en kabin?”

Rekommenderad av Tejnung
Sverige Sverige (lör 13 okt 2018)

”Alla stugorna är i akut behov av renovering! Det börjar bli skabbigt nu. Vi har varit där i många år nu, men nu är det riktigt dåligt på många ställen. Dörrar som knappt går att öppna eller stänga utan att personerna i grannstugan vaknar, mögel på toaletten, enormt dåligt vattentryck vilket ger stora besvär att dusc...”

Rekommenderad av miavbg
Sverige Sverige (mån 06 aug 2018)

Gästbetyg 96%

(115 av 120 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Stugstandard 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,8 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,2 av 5

Faciliteter och service

 • Faciliteter
  Husdjur tillåtna

Kontaktinformation

Jämför "Siljansborgs Stugby i Rättvik" med liknande boenden

Stiftsgården Rättvik

Hotell och lägergård. Stiftsgården Rättvik ligger vackert belägen vid Siljan strand, endast 15 minuters promenadväg från Rättviks centrum.

Rättviks Golfby, Rättvik

Stugbyn består av 15 lägenheter á 38 kvm med plats för fyra pers/lgh, samt pentry, toa, dusch, TV och uteplats med utsikt mot hål 10. Reducerad greenfee för våra stuggäster.

Bed and Breakfast Fyra Hästar

Bed and Breakfast Fyra Hästar trevligt privatägt boende i Rättvik, beläget på gångavstånd till centrum och Siljans strand.

I närheten avBoka med oss

 • Dalarnas största boendeutbud
 • Inga bokningsavgifter online
 • Förmånliga paketerbjudanden
 • Resegaranti vid paketbokning
 • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

 • Dalarnas största boendeutbud
 • Inga bokningsavgifter online
 • Förmånliga paketerbjudanden
 • Resegaranti vid paketbokning
 • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer