SPF Majstångsbacken, Mora-Noret, Mora

Adress: Majstångsbacken , 79250 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 94% (101 av 108 rekommenderar) (37 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(101 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,3 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 37)

Bra och billigt boende för Vasalopps-åka...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Bra och billigt boende för Vasalopps-åkare”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt Vasaloppsboende i sovsal

Rekommenderad av Anne-Lie, Sverige (Sverige tor 27 feb 2020)
“Fungerar bra som vasaloppsboende där du har din egen säng i en sovsal med täcke o kudde - ta med egna lakan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kan inte besvara frågan "Bemötande" då i...

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige tor 27 feb 2020)
“Kan inte besvara frågan "Bemötande" då ingen vandrarhemsvärd syntes till på vandrarhemmet. Däremot fanns det tydlig info om två telefonnummer att ringa om man skulle behöva något eller undrar något. I get behov uppstod så jag behövde i te ringa de. Sopkvasten var relativt lätt att finna i sin skrubb i tamburen. Men jag tror det hade varit bra om den hade stått i hallen där vi ställde skorna. Behövde soppa där ett par gånger under kvällen, därav letandet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Öppet Spår Söndag

Rekommenderad av Natalie, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Perfekt boende för att stanna natten innan loppet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vasaloppsboende 1 natt

Rekommenderad av AnneLie, Sverige (Sverige tor 28 feb 2019)
“Pefekt läge och helt OK standard för några timmars sömn innan Vasalopps åkande!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendet är ok men dusch - usch

Rekommenderad av Trogen gäst, Sverige (Sverige sön 12 mar 2017)
“Vi har bott här de senaste 4 åren i samband med stafettvasan. Det funkar bra och vi kommer gärna tillbaka nästa år. Tycker att den duschkabin som var trasig kunde ha lagats inför årets vasaloppsvecka. Duschen var ju trasig även i fjol.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Allt bra

Rekommenderad av Ariana, Sverige (Sverige mån 06 mar 2017)
“Nära (ca 20 minuter gångavstånd) mål, billig, jättebra säng, stor matsal och utrustad kök. Kul att träffa så många nadra. Inget att klaga på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt och funktionellt!

Rekommenderad av Daniel Floda, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Ett enkelt och funktionellt boende med plats för många. Det är gott om sängar men om alla är bokade tror jag inte toaletter, dushar och kylskåp räcker till! Fast nu vid Halvvasan var de hur bra som helst, nära till mataffären och allt annat man behöver. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vasaloppsboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 feb 2017)
“Trevligt Vasaloppsboende nära in till målet och nummerlappsutdelningen. Trångt och för få toaletter men för en natt där du endast är ute efter några timmars sömn så är detta ett kanon boende. Gäster med samma intressen och många tips delas ut :-)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt god service!

Rekommenderad av Britt-Marie Ericsson , Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Verkligen bra service. Båda övernattningsdagarna var personal in och kolla så allt var ok. Kändes tryggt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews