SPF Majstångsbacken, Mora-Noret, Mora

Adress: Majstångsbacken , 79250 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 95% (89 av 94 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(89 av 94rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Vandrarhemsstandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 33)

skåp+möjlighet att markera vilken säng och bokningsdatumar man bokat

Rekommenderad av Bibban, Sverige (Sverige mån 29 feb 2016)
“Skåp av typen militärskåp vid varje säng som man kan ha sitt eget(medtages av varje hyrperson) lås till. När vi återkom dag 2 till vandrarhemmet var det en person som hade flyttat mina grejer från sängen och lagt detta på bordet i mitten på salen. Personen förstod inte att det redan var upptaget i den sängen. Där av tanken i rubriken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 mar 2015)
“Vandrarhemmet var förhållandevis nära centrum och det var ganska lätt att gå mellan platserna. Det fanns endast två slitna duschkabiner - Dåligt. Det fanns bara tre toaletter. Det fanns inte någon personal vid något tillfälle under de två dygn som jag var där. Jag tror det verkar inte heller som det städades speciellt ofta. Toaletterna var smutsiga. Dålig avrinning i både handfat och dusch. Köket var ok. Det hade blivit ett extra plus om det hade funnits möjligthet att köpa frukost på vandrarhemmet. I det stora hela uppvägdes det negativa av närheten till centrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lugnt och trivsamt

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 12 mar 2015)
“Tycker det är lugnt och trivsamt. Det känns rent och fräscht och har allt man behöver. Dessutom tycker jag att det är bra att det är nära efter målgång av Vasaloppet så man slipper åka nån längre sträcka. Nu är det gångavstånd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

svårt att svara på bemötande eftersom ja...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 mar 2015)
“svårt att svara på bemötande eftersom jag inte träffade någon personal En av toaletterna saknade värme”
Totalupplevelse 4 av 5

Det som behöver kompletteras är gemytlig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 mar 2015)
“Det som behöver kompletteras är gemytligare belysning i TV salen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt vandrarhem i fin gammal skolbyggnad

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tis 03 mar 2015)
“Vi träffade ingen personal men det fanns tydliga instruktioner. Bra sovsal, bra kök och matrum. Provade aldrig duscharna. Tv med tv-soffa och fåtöljer/stolar fanns i ett rum. Allt fungerade bra för våra behov, övernattning före och efter Tjejvasan. Trevliga skidåkare att prata med. Kort taxiresa mellan station eller vasaloppsmässtältet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Majstångsbacken

Rekommenderad av Scandi, Sverige (Sverige tis 03 mar 2015)
“Bodde här inför öppet spår söndag (vilket de flesta gjorde). Gångavstånd till centrum, bra vallarum att nyttja, stora ytor i huset. Helt ok sängar.. Perfekt kök o matsal för att värma och äta medhavd mat. Godkänd övernattning med enklare standard!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt ok Vasaloppsboende

Rekommenderad av ÅM, Sverige (Sverige mån 02 mar 2015)
“Sov uppe i stora sovsalen. Helt ok sängar och fräscha täcken o kuddar. Hade behövts fler WC och dusch, men det funkade. Fräsch kök, med bra möjligheter till matlagning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sovsalsboende

Rekommenderad av Skidfararna, Sverige (Sverige sön 01 mar 2015)
“Kommer till en varmt välkomnande stor byggnad med vacker majstång utanför. Inomhus väntar stor sovsal med idel trevligt folk från olika länder. I stora, rena köket lagar vi vår medhavda mat. Här finns mängder av rent o trevligt porslin. Sover gott och efter avklarad tremil på skidor kan vi komma tillbaka, laga lite gott o vila en stund innan hemfärd. Tredje året var detta, vi kommer gärna, gärna åter!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra utrustat kök

Rekommenderad av Annica, Sverige (Sverige mån 17 mar 2014)
“Välutrustat kök/vandrarhem! Mycket bra! Saknade inget. Mycket smidigt boende. Kanske lite synd att duschen inte låg så "privat" till...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Våra huvudsponsorer