SPF Majstångsbacken, Mora-Noret, Mora

Adress: Majstångsbacken , 79250 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 94% (101 av 108 rekommenderar) (37 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(101 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,3 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 37)

Övernattning Tjejvasan

Rekommenderad av Karolina, Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Boendet passade mina behov perfekt då jag kom med bil till Mora, sent kvällen innan loppet, behövde någonstans att sova och nästa morgon kunde jag låta bilen stå kvar och gå med skidorna till bussen till Oxberg. Få duschar, men då jag duschade på idrottsanläggningen efter loppet så spelade det mig ingen roll. Bra med utrymme i köket ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Träffade inte någon personal. Få toalet...

Rekommenderad av karin, Sverige (Sverige fre 04 mar 2016)
“Träffade inte någon personal. Få toaletter. Behövde ej använda duschen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Praktiskt och enkelt

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Har inget emot att sova i sovsal under enkla förhållanden och det här var en perfekt övernattningsmöjlighet. Kunde möjligtvis varit lite billigare.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Stickan, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Beskrivningen motsvarande det faktiska, enkel standard för övernattning/vila inför något motionslopp i närheten var det till användning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

skåp+möjlighet att markera vilken säng och bokningsdatumar man bokat

Rekommenderad av Bibban, Sverige (Sverige mån 29 feb 2016)
“Skåp av typen militärskåp vid varje säng som man kan ha sitt eget(medtages av varje hyrperson) lås till. När vi återkom dag 2 till vandrarhemmet var det en person som hade flyttat mina grejer från sängen och lagt detta på bordet i mitten på salen. Personen förstod inte att det redan var upptaget i den sängen. Där av tanken i rubriken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 mar 2015)
“Vandrarhemmet var förhållandevis nära centrum och det var ganska lätt att gå mellan platserna. Det fanns endast två slitna duschkabiner - Dåligt. Det fanns bara tre toaletter. Det fanns inte någon personal vid något tillfälle under de två dygn som jag var där. Jag tror det verkar inte heller som det städades speciellt ofta. Toaletterna var smutsiga. Dålig avrinning i både handfat och dusch. Köket var ok. Det hade blivit ett extra plus om det hade funnits möjligthet att köpa frukost på vandrarhemmet. I det stora hela uppvägdes det negativa av närheten till centrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lugnt och trivsamt

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 12 mar 2015)
“Tycker det är lugnt och trivsamt. Det känns rent och fräscht och har allt man behöver. Dessutom tycker jag att det är bra att det är nära efter målgång av Vasaloppet så man slipper åka nån längre sträcka. Nu är det gångavstånd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

svårt att svara på bemötande eftersom ja...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 mar 2015)
“svårt att svara på bemötande eftersom jag inte träffade någon personal En av toaletterna saknade värme”
Totalupplevelse 4 av 5

Det som behöver kompletteras är gemytlig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 mar 2015)
“Det som behöver kompletteras är gemytligare belysning i TV salen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt vandrarhem i fin gammal skolbyggnad

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tis 03 mar 2015)
“Vi träffade ingen personal men det fanns tydliga instruktioner. Bra sovsal, bra kök och matrum. Provade aldrig duscharna. Tv med tv-soffa och fåtöljer/stolar fanns i ett rum. Allt fungerade bra för våra behov, övernattning före och efter Tjejvasan. Trevliga skidåkare att prata med. Kort taxiresa mellan station eller vasaloppsmässtältet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews