SPF Majstångsbacken, Mora-Noret, Mora

Adress: Majstångsbacken , 79250 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 95% (89 av 94 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(89 av 94rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Vandrarhemsstandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 33)

platsen var ok som Vasaloppsboende

Rekommenderad av Anonym, Finland (Finland ons 05 mar 2014)
“platsen var ok som Vasaloppsboende”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevliga sovsalar och det ligger inte lå...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 mar 2014)
“Trevliga sovsalar och det ligger inte långt från Mora station. Dock lite få toaletter då man är många som bor där samtidigt inför något av vasaloppen...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

småmysigt

Rekommenderad av Madde, Sverige (Sverige fre 28 feb 2014)
“En mysig gammal skola med ett fantastiskt läge. Ett storkök med allt man kan behöva.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende

Rekommenderad av KarinS, Sverige (Sverige fre 28 feb 2014)
“Det var ett ok boende. Provade aldrig duscharna. Toaletterna hade kanske kunnat vara fler. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra prisvärt centralt boende!

Rekommenderad av Anne-Lie, Sverige (Sverige tor 27 feb 2014)
“Bodde här inför Vasaloppsveckan! Bra boende för pengarna. Få toaletter! Kort promenad till centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

My stay at SPF Morabygden

Rekommenderad av Kingbred, Sverige (Sverige tor 27 feb 2014)
“I stayed at SPF Morabygden for one night prior to my Halvvasan. They had made a real effort to make the place as welcoming as possible. The facilties are basic but functional. Apart from the kitchen, which is extensive. There was pretty good banter among the guests and everyone was very considerate. I dod not have a great night's sleep but that was not surprising given that we were sharing 12 to a room and that I had considerable pre-race nerves. The place is within good walking distance from the Vasalopsmässan (less than 20 minutes) so I think that is OK (probably seems a lot further after the race). I would recommend this as good budget option where beds and pillows are includes menaing you only bring in sheets and towels. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sängar

Rekommenderad av Magnus Almendal, Sverige (Sverige ons 26 feb 2014)
“Sängen var okej för mig men inte för alla. Flera stycken hade fjädrarna tagit slut på och personen som lade sig i sängen "sjönk ner". Detta gör att sängarna behöver tittas över. Min kompis valde till och med att sova på golvet för att ligga bekvämt. Och han var inte den ende, upptäckte jag under vår vistelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

40 personer tre toaletter en dusch

Ej rekommenderad av Tjejvaseåkare, Sverige (Sverige tis 25 feb 2014)
“40 personer på tre toaletter, en dusch och femtio år gamla tältsängar talar sitt eget språk. Köket var stort och ordentligt. Tog bort tältsängen och hade madrasser på golvet. Inget syre på natten. Hade tagit bort antalet nattgäster. Rent och snyggt från början men det blev inte så efter flera nätter. Vallarummet var bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra vasaloppboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 feb 2014)
“personligt, charmigt välutrustat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker detta var jättebra. Det var i...

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tor 28 feb 2013)
“Jag tycker detta var jättebra. Det var inte så fullt när vi var där, vilket bidrog till ett bättre betyg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Våra huvudsponsorer