SPF Majstångsbacken, Mora-Noret, Mora

Adress: Majstångsbacken , 79250 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 94% (101 av 108 rekommenderar) (37 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(101 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,3 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-37 av 37)

Sängar

Rekommenderad av Magnus Almendal, Sverige (Sverige ons 26 feb 2014)
“Sängen var okej för mig men inte för alla. Flera stycken hade fjädrarna tagit slut på och personen som lade sig i sängen "sjönk ner". Detta gör att sängarna behöver tittas över. Min kompis valde till och med att sova på golvet för att ligga bekvämt. Och han var inte den ende, upptäckte jag under vår vistelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

40 personer tre toaletter en dusch

Ej rekommenderad av Tjejvaseåkare, Sverige (Sverige tis 25 feb 2014)
“40 personer på tre toaletter, en dusch och femtio år gamla tältsängar talar sitt eget språk. Köket var stort och ordentligt. Tog bort tältsängen och hade madrasser på golvet. Inget syre på natten. Hade tagit bort antalet nattgäster. Rent och snyggt från början men det blev inte så efter flera nätter. Vallarummet var bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra vasaloppboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 feb 2014)
“personligt, charmigt välutrustat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker detta var jättebra. Det var i...

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tor 28 feb 2013)
“Jag tycker detta var jättebra. Det var inte så fullt när vi var där, vilket bidrog till ett bättre betyg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Du får vad du betalar för

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 feb 2013)
“Vistelsen var bra utifrån vad kostnaderna ligger. Däremot har man idag tänjt på vad som kan tänkas kosta i relation till standarden. Tillgång och funktionaliteten på toaletterna kan definitivt höjas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vä rummet

Rekommenderad av Babben, Sverige (Sverige sön 24 feb 2013)
“Varmt och skönt i det stora rummet. Sköna sängar, mycket bra! Fint med gångavstånd till stan, kunde lämna bilen vid boendet. Stort o välsorterat kök!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

ok boende for et lopp i vasaloppsveckan....

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge lör 03 mar 2012)
“ok boende for et lopp i vasaloppsveckan. Kanske kunde vara en ide att sätta upp några skärmar? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews