Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 598 av 628 rekommenderar (169 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(598 av 628 rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 169)

Vasaloppshelg

Rekommenderad av skidåkare, Sverige (Sverige fre 11 mar 2022)
“Bra vistelse som vanligt med bra bemötande och nära till allt. Bra duschar. Lite många små toaletter men det är som det är. Det enda jobbiga med att dela rum med andra är att folk lägger sig olika tider och förväntar sig att det ska var tyst jättetidigt.(innan 18.30???) Har inte vart så tidigare år. Då har det vart tyst tidigast 21.00. Sen visar man ju såklart hänsyn och väsnas inte i onödan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppet 2022

Rekommenderad av 62 åring, Sverige (Sverige ons 09 mar 2022)
“Prisvärt boende för att åka vasaloppet. Mora Simsällskap skötte det utmärkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppsarangemang

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 09 mar 2022)
“I samband med Vasaloppet önskade jag ett prisvärt övernattningsalternativ. Lätt att nå via buss och centralt i Mora. Har även tidigare bott på Mora gymnasium av samma anledning och återvände gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Skolsal

Rekommenderad av Pierre, Sverige (Sverige tis 08 mar 2022)
“Det var ett boende på golvet i en skolsal, så hade absolut inga förväntningar. Men att betygsätta är kanske inte rättvist, för det fyllde mitt syfte, jag fick duscha och sova efter målgång.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tack för denna gång!

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige lör 05 mar 2022)
“Jag återkommer nästa år!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Micke5642, Sverige (Sverige tor 03 mar 2022)
“Frukost var så där brödet tog snabbt slut! Satsa lite mer kraftigare frukost! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Smidigt boende för Vasaloppsdeltagare. N...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 mar 2022)
“Smidigt boende för Vasaloppsdeltagare. Naturligtvis låg standard när man sover på luftmadrass på golvet men det är man ju medveten om. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt ok, dock hade vi bokat en sal för e...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 mar 2022)
“Helt ok, dock hade vi bokat en sal för enbart kvinnor men väl på plats visade det sig att det skulle bo en man i salen oxå”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Klassrum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 mar 2022)
“Lite väl packade som sillar i klassrummen (!)”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre än väntat

Rekommenderad av Markus Lekman, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Hade inte så höga förväntningar utan var mest ute efter billigt boende. Blev överraskad över hur lugnt det var och bra med parkeringar. Att man dessutom fick sin packning levererad tillbaka till gymnasiet med egna duschar och omklädningsrum efter Vasaloppet förhöjde värdet ännu mer. Dåligt med eluttag i sovsalen men hade med en grendosa som kom till nytta. Bemannad reception (dygnet runt?) med en liten kiosk om man var sugen. Hade läst lite olika tankar om frukosten, jag tyckte den var utmärkt, precis vad man behövde inför loppet. Om än lite dyr. Hade trott att bussresan jag bokade till starten i Sälen gick från gymnasiet men då fick man gå till Vasaloppsmässan, en promenad på 10 min. Hade det ordnats bussresor direkt från gymnasiet hade det varit perfekt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2023-02-06 10:44:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews