Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 160)

Rimelig pris. Totalt blottet for rengjør...

Ej rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 12 mar 2014)
“Rimelig pris. Totalt blottet for rengjøring i klasserommene, det vil si urent på golvet. Lang vei til dusj, men med god standard. Ellers helt OK. Med vennlig hilsen Jan Kvästad.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt och billigt!

Rekommenderad av Elvatimmarsmannen, Sverige (Sverige mån 10 mar 2014)
“Att folk snarkar får man räkna med i sovsal, hyfsat nära målet, lätt att parkera, bra frukost, trevligt bemötande. Uppblåsbara madrasser gnisslar, prova med tyg/papper under.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppslogi

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige ons 05 mar 2014)
“Tak över huvudet och ett uppvärmt rum att placera sin bädd i. Nära Vasaloppsmålet till ett överkomligt pris. Vad kan man mer begära!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vasaloppsboende

Rekommenderad av Bo, Sverige (Sverige ons 05 mar 2014)
“På bekvämt avstånd till Vasaloppsstarten. Bra att man kunde hyra extra tjocka madrasser.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande, kunnig personal, jag åter...

Rekommenderad av Fredrik , Sverige (Sverige ons 05 mar 2014)
“Bra bemötande, kunnig personal, jag återkommer gärna ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppet 2014 - logi

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 04 mar 2014)
“För en enkel övernattning till Vasaloppet 2014 fungerade St Mikaelsskolan, Mora, utmärkt. Med en egen sovsäck och liggunderlag sov jag några få timmar innan Vasaloppet 2014.”
Totalupplevelse 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende nära och bra

Rekommenderad av arvoke, Sverige (Sverige lör 01 mar 2014)
“Lagom avstånd från målet, gångavstånd, prisvärt och prisvärt frukost på morgonen före Vasaloppet. Där finns allt man behöver.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

ÖS måndag

Rekommenderad av Ingrid Olsson, Sverige (Sverige lör 01 mar 2014)
“Bra att det finns ett "lågbudgetalternativ".”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skidåkarvila

Rekommenderad av Torsten Karlsson, Sverige (Sverige tor 27 feb 2014)
“Min vistelse i S:t Mikaelsskolan var ju kopplad till mitt deltagande i Öppet spår 24 februari 2014 så mina förväntningar omfattade en natts vila innan loppet och en natts vila efter loppet. Det fungerade mycket bra med trevliga personer i samma sal. De som arbetade i receptionen gjorde det till min fulla belåtenhet och de utrymmen i skolan där jag vistades var rena och trevliga. Det fanns möjlighet till trevlig samvaro tillsammans med de människor som vistades i skolan så jag kommer gärna igen till nästa vasaloppsvecka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

nöjd

Rekommenderad av snögubbe, Sverige (Sverige tor 27 feb 2014)
“mycket bra bemötande vid ankomst av trevlig personal , nära till allt , matsal ,dusch å vallabod.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-11-24 17:25:55, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews