Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 160)

Övernattning i skolsal med andra vasalop...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 feb 2013)
“Övernattning i skolsal med andra vasaloppsåkare, det blir vad det blir.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra boende och frukost

Rekommenderad av Sten, Sverige (Sverige tor 28 feb 2013)
“Boendet var som jag förväntat mig alltså bra, frukosten var välgjord och mycket trevligt med levande ljus”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra organisation

Rekommenderad av PerN, Sverige (Sverige tor 28 feb 2013)
“Tycker det var bra att vi som som sov i klassrummet hade samma lopp och bokning. Det gav, förutom att ingen stördes av att gå man gick upp klockan 03:15, bra möjligheter att diskutera loppet både före och efter genomförandet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt och prisvärt

Rekommenderad av Marja, Sverige (Sverige ons 27 feb 2013)
“Trevligt bemötande,(skolungdomarna var suveräna). Enkelt men det förväntade jag mig för priset. fler toaletter vore bra. Det blev långa köer. Frukost och personal mycket bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var en sovplats och inte så mycket m...

Rekommenderad av Ida, Sverige (Sverige ons 27 feb 2013)
“Det var en sovplats och inte så mycket mer för mig. Har inget att klaga på då jag visste vad jag beställde i förväg. Hade dock hellre sovit i en säng efter 9h på skidor vilket jag kan lära mig av till nästa gång. Men det kostar såklart mer.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

s:t michaelskolan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 feb 2013)
“Rent och fint bra duschar. För lite toaletter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende under öppet spår 2013

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige ons 27 feb 2013)
“Hej! Jag vill än en gång tacka alla för ett vänligt och bra bemötande. Frukosten var väldigt god och nyttig och kommer gärna att återvända då vi kanske alla åker med. Denna gång åkte jag själv. hÄLSNINGAR Pelle”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt och bra

Rekommenderad av Helene, Sverige (Sverige ons 27 feb 2013)
“Lagom nära till både station och målområde. Inte alltför många i varje rum. Bra att det inte blandades de som åkte söndag och måndag i samma klassrum. Alla i mitt rum bodde 2 nätter och det gjorde att det blev lugnare, framför allt natt 2 när man var trött. Jättebra med frukostservice. Kändes tryggt och säkert trots att det inte gick att låsa in sakerna som lämnades under dagen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Reception

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Jag frågade var bussen till Sälen gick ifrån. Receptionisten svarade och sade att de började gå i skytteltrafik och började gå kl 4. Tyvärr meddelade han mig inte om hur länge bussarna gick. Sista bussen visade sig gå 5.20. Vilket jag tycker är för tidigt då ju starten pågår till 8.30. Jag hade med mig matlåda som jag hade tänkt värma och äta på St. Mikaelskolan på kvällen då jag kom. Tyvärr fanns ingen mikrovågsugn alls på skolan. Besviken över det och hoppas att till nästa gång finnas flera mikrovågsugnar så att man kan äta middag dagen innan Vasaloppet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

enkelt och smidigt, nöjd

Rekommenderad av klassiker, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Helt ok”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-11-24 17:25:55, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews