Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 160)

Skola inte vandrarhem

Rekommenderad av Ann-Sofie, Sverige (Sverige mån 25 feb 2013)
“Det är orättvist att jämföra detta boende med ett vanligt vandrarhem. Det var en tillfällig logimöjlighet i samband med ettt evenemang och som sådant fungerade det jättebra. Trevlig frukost med tända ljus, liten kiosk och glad personal. Jag har bott där förut och gör gärna det igen nästa vasaloppsvecka. Ett extraplus för att det fanns madrasser att hyra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Städning

Rekommenderad av Anne-Sofie, Sverige (Sverige mån 25 feb 2013)
“Det viktiga är städning när så många människor bor på samma ställe och det fungerade väldigt bra. Papperskorgar tömdes ofta. Dock var madrasserna som gick att hyra väldigt, väldigt "gnälliga". Om en vände sig på natten vaknade alla och alla började vända sig. Det var faktiskt ett fasligt "knekande". Synd, för annars fungerar det bra med många i ett rum - alla tar hänsyn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt okej när man behövde en sovplats in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 feb 2013)
“Helt okej när man behövde en sovplats innan vasaloppsstart.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Får vad man betalar för

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige mån 25 feb 2013)
“Bokar man gympasal så får man gympasal :-) Billigt och bra. Trevlig personal, städat och fint på toaletter. Ville bo billigt och då är detta perfekt. Hyffsat nära till bussar mm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppsboende

Rekommenderad av 72 årig berest tant, Sverige (Sverige mån 25 feb 2013)
“Centralt,prisvärt och personligt bemötande.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mitt första vasalopp

Rekommenderad av Masse, Sverige (Sverige lör 10 mar 2012)
“Anlände via bil från Eskilstuna 3 Mars klockan 15, otroligt nog fanns det parkeringsplatser hur många som helst precis vid skolan (lärarparkeringen) jag trodde jag skulle få gå 2 km med mina prylar :-) Trevliga frivilliga vid incheckningen som bekräftade att jag kunde använda parkeringen gratis :-) Ungdomar som visade mej till klassrummet där jag skulle kampera 2 nätter tillsammans med cirka 8-9 stycken andra hugade Vasaloppsåkare. Ingen trängsel alls med andra ord. En perfekt frukost i skolans matsal kl 02.30 och sen gångväg 10 minuter med skidorna till Strandens skola där bussarna till Sälen avgick kl 04.00 den 4 Mars Perfekta duschmöjligheter efter Vasaloppet och ännu en perfekt frukost dagen efter Vasloppet Behöver jag nämna att jag är helnöjd kund ?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Logi med liggunderlag

Rekommenderad av Kåsen, Sverige (Sverige ons 07 mar 2012)
“Att bli inkvarterad i en skolsal liggandes på golvet med luftmadrass håller inte vandrarhemsstandard men jag förväntade mig inget annat vid bokningen.Det var detta jag sökte,en enkel övernattning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vasaloppsövernattning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 mar 2012)
“Eftersom jag visste vad jag köpte är jag helt nöjd. Att sova i en skolsal kan inte bli så högkvalitativt men det visste jag ju.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toaletterna

Rekommenderad av joljung, Sverige (Sverige tis 06 mar 2012)
“Toaletterna var altför få. Jag upplevde att det alltid var kö till toan. Annars bra // ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fler toaletter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 mar 2012)
“Sov två våningar upp i skolan och tycker det var lite långt till toaletterna. Annars funkade det bra tycker jag.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews