Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 151-160 av 160)

Promenaden

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige ons 29 feb 2012)
“Bra boende men lite lång promenad in till Mora med den dryga km.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

boende i skola

Rekommenderad av erika, Sverige (Sverige ons 29 feb 2012)
“Vi bodde i skola under vasloppet. Så det var som förväntat.,”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öppet spår

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 feb 2012)
“Smdigt och billigt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket nöjd med hela vistelsen! Dock sak...

Rekommenderad av Boende tjejvasahelgen, Sverige (Sverige tis 28 feb 2012)
“Mycket nöjd med hela vistelsen! Dock saknades i år, liksom i fjol, toapapper på flera toaletter på söndagmorgon. Tur man har medhavd rulle! Frukostens pris är väl i högsta laget, lördagens var ju fin, men söndagens standard på frukosten var lite halvdan. För övrigt mycket nöjd! Kanske en pizzeria, eller något annat matutkörningsställe kan få hänga upp en reklamlapp med sitt tel.nr på skolan. Tror de skulle få många kunder! Lagom middag för många av era boende.. Tack för senast, ett mycket trevligt boende! Lär nog återkomma!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toaletterna städades för sällan. Dyr fru...

Rekommenderad av Majsan, Sverige (Sverige tis 28 feb 2012)
“Toaletterna städades för sällan. Dyr frukost. För många på samma rum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sentralt og lettvint

Rekommenderad av Sølvi, Norge (Norge tis 28 feb 2012)
“Enkel og grei logi i gangavstand til Vasaloppets start-/målområde. Vi var en gjeng som hadde et klasserom for oss selv. Det fungerte fint. Grei frokost med litt for hardkokte egg. En bedre frokost fikk vi vis a vis på Hotel Kung Gösta. Den kostet bare 5 kr mer og var hotellstandard. Neste gang går vi dit. Men alt i alt et veldig ok sted å overnatte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skolsalen

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 28 feb 2012)
“För många gäster i en skolsal. Högst 12 st i stor skolsal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Byte av rum flera gånger

Ej rekommenderad av Karl, Sverige (Sverige tis 28 feb 2012)
“Vi blev inkvarterade i ett klassrum som redan var fullt, fick byta till ett annat rum. Dagen därpå var vi tvungna att byta rum ytterligare en gång. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Säger sig självt att sovsal är en kompro...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 feb 2012)
“Säger sig självt att sovsal är en kompromiss. På samma sätt som att man får vad man betalar för. Tråkigt att hotell ska vara för dyrt å andra sidan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skolgolv är skolgolv

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 feb 2012)
“Det är jättebra att det finns, men att ligga på golvet i en skolsal med många andra är ingen superupplevelse men det går. Nästa gång får vi försöka vara ute i god tid och hitta nåt bättre.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews