Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 160)

Toaletter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 feb 2019)
“Toaletterna är ju en besvikelse, stackars elever på Mora gymnasium.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

OK budget lösning nära centrum

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“Nära resecentrumet och Mora centrum. Budget lösning, sovsalar i klassrum Bra frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fördelning av rum

Rekommenderad av Douglas, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“Det stod ett tomt mindre rum bredvid vårt välfyllda Svårt att sova med många i ett rum Era uppblåsbara madrasser gav hemska ljud så fort personen rörde sig på madrassen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt perfekt boende!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 feb 2019)
“Helt perfekt boende! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Billigt vasaloppsboende

Rekommenderad av Amatöråkare, Sverige (Sverige tor 01 mar 2018)
“Bra läge, nära till Vasaloppsmässan och bussarna till start. Lugnt och tyst på skolan. Kanske något högt pris ändå, med tanke på att man tar med liggunderlag och täcke själv. Frukosten helt okej, men 80:- för den kändes i mesta laget. För övrigt mycket nöjd med övernattningarna på skolan!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grupplogi damsal under Tjejvasan

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige fre 24 mar 2017)
“Jag valde att bo på skola i grupplogi eftersom jag tycker det är prisvärt. Det är också kul att möta andra människor, speciellt om man åker själv till ett lopp. Det fanns dessutom madrasser att hyra och bemannad kiosk. Uppehållsrum med tv och soffor var bra. Bra duschrum, många toaletter och städning under tiden. Jag kommer definitivt att bo där vid nästa besök också :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite sömn

Ej rekommenderad av vardagsmotionär , Sverige (Sverige tor 09 mar 2017)
“Det var min tredje övernattning i samband med Vasaloppsdeltagande, men jag kommer troligen boka annat boende nästa gång. Men det beror helt på att andra i sovsalen ställde sina klockor redan 01.30 på natten och det är på tok för tidigt för mig att gå upp + att jag inte kunde somna om och det påverkade nog mitt resultat. 2 år tidigare gick ingen upp före 04.00. För övrigt annars väldigt billigt boende och väldigt centralt. Nära till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

sopsortering

Rekommenderad av bengt hellsborn, Sverige (Sverige ons 08 mar 2017)
“Möjliggör för recyckling på skolan. Ställ ut fler möjligheter att sortera sina burkar , flaskor, papper, plast mm. Som nu var observerade jag vid städningen måndag morgon att ALLT gick ner i samma säck. Och informera tydligt om detta. Vi vasaloppsåkare dricker och äter ju mycket ur engångsförpackningar(tyvärr) Bodde tre nätter på St Mikaels skola. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt billigt och bra boende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 mar 2017)
“Enkelt billigt och bra boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

prisvärt o bekvämt

Rekommenderad av Justina, Sverige (Sverige mån 06 mar 2017)
“Ett enkelt boende som passar mina behov perfekt, billigt, lätt att nå, kort väg att gå till vasaloppsbussar, mässtält etc. Gott om utrymme.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-11-24 17:25:55, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews