Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 160)

Frukost och mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 mar 2017)
“Mycket bra frukost för detta ändamål. (Även bra mat efter stafettvasan, eftersom jag bodde här även med region Gävleborg)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjd med boendet! Möjligen kan de...

Rekommenderad av Full rulle!, Sverige (Sverige sön 05 mar 2017)
“Mycket nöjd med boendet! Möjligen kan den ibland uppkomna bristen på toapapper ( st mikaelsskolan ) dra ner något på helhetsbetyget! Även om det är förståeligt, med den tidvis höga besöksfrekvensen till toaletterna, det var bra att ha med egen rulle !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Frukosten är det viktigaste tycker jag och den var mycket bra. God gröt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack

Rekommenderad av Joakim , Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Vi var 7st i en sovsal vilket var helt ok. Bra utrymme och trevligt bemötande. tips! Använd hörselproppar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

låg inte på vandrarhem, MORA gymnasiet

Rekommenderad av guss., Sverige (Sverige tor 02 mar 2017)
“Mkt bra ordning med saltilldelning,bra frukost,betyg 10!”
Totalupplevelse 5 av 5
Vandrarhemsstandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

much better than last year

Rekommenderad av as, Tyskland (Tyskland ons 01 mar 2017)
“This time I really felt welcome compared to last year. The service was friendly and they helped me with any questions and problems. Most of the time there was sitting someone at the reception to contact.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Förstagångsbesökare

Rekommenderad av Vb, Sverige (Sverige tis 28 feb 2017)
“Första gången jag nyttjade detta boende. Lite orutinerat kom jag sent och fick bara plats framför dörren. Kanske bättre om det gick att markera platser för att tidiga gäster inte ska bre ut sig. Ont om toaletter. Annars smidigt och bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kortvasaeboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 feb 2017)
“Mycket bra ställe att bo på inför Kortvasan. Vi var 17 personer varav 15 som åkte från Brämhult”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hyra av madrass

Rekommenderad av Britta, Sverige (Sverige tis 28 feb 2017)
“Hyrde en madrass, pumpade upp den ordentlig på kvällent. Vaknade mitt i natten med höften i golvet eftersom luften gått ur madrassen. Kolla upp madrasser som hyrs ut!!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Om det var möjligt önskar jag mer bemann...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Om det var möjligt önskar jag mer bemanning i receptionen. Det är alltid en massa frågor man vill ha svar när man kommer till okänd ort.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-11-30 17:09:00, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews