Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 160)

St Mikaelskolan

Ej rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Jättetrevlig personal som tog enot oss vid ankomst och informerade. Jag saknade dusch då vi åkt långt och hade gärna haft tillgång till idrottshallens dusch eller liknande för att få göra sig i ordning på morgonen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Praktiskt boende inför Tjejvasan

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige lör 12 mar 2016)
“Jag deltog i Tjejvasan och skolan låg på gångavstånd både från tågstationen och mässområdet. Jag blev mycket väl mottagen och personalen var jättetrevlig. Det var första gången jag var där och jag hade en del frågor om var olika faciliteter fanns och blev visad runt. Det gick att hyra madrasser för 50 kr men tyvärr framkom det inte av webbsidan. Det fanns mikro att värma egen mat i och personalen hjälpte mig också varmvatten till min termos. Däremot fanns inget kylskåp. På morgonen kunde man köpa en nyttig frukost för 80 kr (viktigt med jämna pengar). I den ingick bl a havregrynsgröt och ägg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Billigt och allt det innebär

Ej rekommenderad av Forta Knut, Sverige (Sverige tor 10 mar 2016)
“Vill du bo billigt med närhet till vasaloppsbussarna så är Mora gymnasium mycket bra. På köpet får du ett gäng snarkande rumskamrater och det är svårt att sova. Men det är bra frukost och vallabodar finns tillgängliga. Billigt och enkelt om du ska åka något lopp under vasaloppsveckan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende

Rekommenderad av Carlsson , Sverige (Sverige tor 10 mar 2016)
“Enkelt boende och trevligt folk!:-) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Grupplogi nära Vasaloppsmålet

Rekommenderad av Carmita, Sverige (Sverige ons 09 mar 2016)
“Bra och prisvärt boende nära Vasaloppsmålet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

toppen

Rekommenderad av georg, Sverige (Sverige sön 06 mar 2016)
“toppen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ventilationen i rummen på skolan var tyv...

Rekommenderad av Ida Zandi, Sverige (Sverige fre 04 mar 2016)
“Ventilationen i rummen på skolan var tyvärr avslagen då det var helg. Fläktar slog till mån morgon kl 06 och då blev det jättebra ventilation. Detta kanske kan regleras så att de är på även under helgen när det ska bo så många människor där!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tips på förbättringar

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige fre 04 mar 2016)
“Det är svårt när många som ska åka olika lopp placeras i samma sovsal.. det gör att vissa vill tända lampa tidigt för att se något, kunna packa ihop osv, och vissa vill ha mörkt och sova. Toaletterna är små och det skulle inte skada om papperskorgarna tömdes lite oftare.. för en överfull papperskorg som svämmar över inkräktar tyvärr lite mycket på den begränsade ytan som finns att tillgå på toaletterna. Mer info om bemanning och kanske bättre skyltat till ex bagagerum skulle inte skada (så man tidigt på morgonen innan man ska iväg och åka nio mil, inte ska behöva jaga det rummet för man får ju inte lämna bagaget i salen, och det fanns ingen personal att fråga då). I övrigt är det prisvärt, bra med frukosten och att det finns luftmadrasser att hyra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt funkade bra utom madrassen som var ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Allt funkade bra utom madrassen som var obekväm och svår att sova på. Frukosten var utmärkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende men inget vandrarhem

Rekommenderad av Thomas Nordqvist, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Jag vill börja med att säga att jag tycker att boendet på Mora Gymnasium är mycket bra och att jag valt det frivilligt, men det är inget vandrarhemsboende utan boende i sovsal direkt på golvet, vilket bör framgå tydligare. Men bortsett från detta klagomål tycker jag att det är ett perfekt sätt att övernatta på för den som behöver någonstans att sova och tillgång till frukost på race dagen. Avståndet till målområdet och alla Vasalopps faciliteter som nummerlappsutdelning, vallning, restaurang m.m. är perfekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews