Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 160)

Sova skolsal

Rekommenderad av Stakaren, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Man kan inte begära mer om man vill övernatta i en skola och för det priset. Det är trots allt helt ok. Tyvärr står dock inget om att man kan hyra madrasser. Då hade man sluppit att släpa med sig egen. Bra frukost fanns för en överkomlig peng.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

mixad sovsal

Rekommenderad av skagget , Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Ett enkelt prisvärt boende men man tog in för många i den mixade salen som vi bodde i blev trångt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende på St Mikaelsskolan i Mora

Rekommenderad av Skistar, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Boendestandarden som sådan är vad man kan förvänta sig av golvlogi i en skola. Inga konstigheter. Rätt långa korridorer och därmed rätt långt till toaletterna från vissa rum. Till skillnad från i Vansbro ingår inte frukost i bokningspriset. För den debiteras 80 kronor, vilket är hutlöst. Skolan ligger inte så farligt långt till och från målområdet för Vasaloppen respektive bussarna till Sälen”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ingen sovplats

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Första natten fick vi sova i en korridor då det inte fanns någon plats dit vi blivit skickade. Det var toaletter o spring hela natten. Inget nummer fanns att ringa då vi kom senare men dock innan receptionspersobalen gått. Vi är missnöjda med den natten. All sömn är viktig i dessa sammanhang . ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tak över huvudet för vasaloppet

Rekommenderad av skåningpåskidor, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Boende på skola i klassrum inför vasaloppet. Precis vad jag behövde. Kort gångavstånd till vassloppsområdet. Bra värde för pengarna. Det enda bristfälliga var information i epostbekräftelsen, tex information om parkering, receptionens öppettider stämde inte, saknade lite info om faciliteterna... Annars allt bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skolsal

Rekommenderad av Claes, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Man ligger ju på golvet, tillsammans med flera andra. Alla med samma mål, att åka skidor Sälen-Mora. Funkar då bra, men som vandrarhem är jag tveksam.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Information

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Vid en fråga om busstider mellan Mora och Oxberg fick vi svaret att det tog 2 timmar vilket verkligen inte stämde. Jättefbra och fint ordnad frukost med levande ljus och blommor, extra plus till det. Vi utnyttjade inte duscharna. En nackdel var att alla var bokade I en och samma skolsal vilket vart besvärligt när en del hade åkt och en del skulle upp och åka. Vi var flera som bytte till tomma skolsalar vilket vart mycket batter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokar man en skolsal innan Vasaloppet så...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Bokar man en skolsal innan Vasaloppet så vet man att standarden inte är den bästa men priset är ju satt efter vad man får. Så baserat på pris så var boendet vad jag förväntade mig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

bra boende

Rekommenderad av zta, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“bra enkeltboende i skolsalen. nära till målet på vasaloppet :-)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

prisvärt

Rekommenderad av catbrand, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Mycket bra bemötande. Bra läge nära mässa och bussar. Lite stökigt i sovsalen pga att folk anlände olika tider. Öronproppar och sovmask rekommenderas. Vi hade egna luftmadrasser, går annars att hyra för 50:- Vi hade egen frukost med oss. På det stora hela ett bra budget alternativ. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews