Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 160)

Könsuppdelat..?

Rekommenderad av TheMasterBouge, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Onödigt att kräva en binär uppdelning av svarsalternativen... Onödigt att blanda de som hade kört vasaloppet med de som redan hade åkt det, då man höll varandra vakna under måndagen, bättre att dela upp det mer så att man vet hur länge folk vill sova.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra standard men problem med snarkningar...

Rekommenderad av elsa, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Standarden på boendet är ungefär vad man förväntar sig i.o.m. att det är en skola. Toaletterna fungerade bra, det var aldrig för lång kö och fanns alltid toapapper. Något som inte går att påverka är snarkningar/läten från andra människor i sovsalen. Vi hade problem med detta men hittade ett annat tomt rum som vi kunde sova i innan Vasaloppet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sovsalsboende

Rekommenderad av Kattis, Sverige (Sverige tis 01 mar 2016)
“Fungerade bra! med uppumpad luftmadrass helt ok. Dock var luften mycket tung på morgonen. Lite få toaletter. Bra och mysig frukostservering vilket man betalade på plats antingen med kontanter eller swisch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Incheckning bad organized

Rekommenderad av ejtna, Tyskland (Tyskland tis 01 mar 2016)
“I booked this hostel from 25th to 28th of february and arrived at St. Mikael at 25th of february about 2pm. In my booking information there stood nothing about a check-in time. The reception was closed and all the people with their ski and other baggage stood waiting. We asked someone who seemed to belong to the organisation team which time we could check in. She told us to wait, they were on the way. Nothing happened. We asked again if there was a possibillity to let our baggage here and go to town. No. I put my baggage in a corner and went to the Vasaloppets tent to get my startnumber etc. and came back at 5pm. The others were still waiting infront of the reception and told me they were now cleaning our rooms. About 6pm we finally could go in. It would have been better to tell us a check-in time on your booking confirmation instead let us wait for hours without any concrete information. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

boende på skolgolv

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 feb 2016)
“Hej! Det går inte att jämföra boende på golv med vandrarhemsstandard. På vandrarhem får man ju en säng. Men annars tycker jag det funkar fint. Dessutom träffar man ju många andra som också ska åka skidor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 feb 2016)
“Hej Allt är toppen men toaletterna måste underhållas på bättre sätt, stökiga smutsiga. Städning måste ske på ett bättre sätt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Enkelt och bra

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige mån 29 feb 2016)
“Jättetrevliga människor som tog imot oss på kvällen. Letar man efter en enkel övernattning så va detta perfekt innan skidloppet. Inte trångt i salarna heller så man stördes inte mycket av oväsen som man räknade med innan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Information...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 mar 2015)
“...var toaletter fanns.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra service och bemötande vid ankomst. B...

Rekommenderad av vasaloppsåkare, Sverige (Sverige ons 11 mar 2015)
“Bra service och bemötande vid ankomst. Bra med uthyrning av madrass om man hade velat - det borde dock ha stått på hemsidan för så hade man sluppit släpa med liggunderlag t ex. Åt bara frukost en dag men där tycker jag servicen var dålig. Trots att jag var där tidigt så var mycket slut eller rättare sarg det tog tid innan det fylldes på. Fick även vänta på kaffe och rena bestick.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

St Michaelskolan

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige ons 11 mar 2015)
“Bra ställe att bo på! Nära till det mesta! Trevlig bemanning! Saknar dock duschutrymme för de kvinnliga deltagarna på skolan! Hittar man rätt person så går det ju att ordna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews