Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 95% 570 av 597 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(570 av 597rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 160)

Toppen Vasaloppsboende!

Rekommenderad av Millan, Sverige (Sverige ons 11 mar 2015)
“Toppen boende för dig som åker Vasaloppet!! Skolan ligger bara ett stenkast bort från både tåg/busstationen och mässområdet, samt att det var här middagen efter loppet serverades! Läget på skolan gjorde allt! Plus att personalen var jätte trevlig! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smidigt och bra

Rekommenderad av Jocke, Sverige (Sverige ons 11 mar 2015)
“Bodde tillsammans med många andra i klassrum inför och efter Vasaloppet. Funkade alldeles utmärkt. Glöm dock inte att ta med hörselproppar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra boendealternativ om man kan t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 mar 2015)
“Mycket bra boendealternativ om man kan tänka sig att sova i skolsalar. 1km till målet och bussarna. Man kunde hyra tjocka luftmadrasser för 50kr/natt. Vi tog dock med oss egna madrasser då vi hade tillgång till bil. Förväntar man sig vandrarhemstandard, vilket jag tycker är fel formulering i detta sammanhang, med sängar blir man förmodligen besviken. Det fanns gott om toaletter och duscharna låg en stor idrottslokal bredvid skolan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

beläggningen

Rekommenderad av kristina, Sverige (Sverige lör 07 mar 2015)
“Vi tycker att det borde vara personer som sover över i samma rum som tex ska medverka i öppet spår så alla går o lägger sig ungefär samtidigt, denna gången var det mkt snack och ljus länge på kvällen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

För att bo på en skola är det fin servic...

Rekommenderad av Ulla Renvall, Sverige (Sverige lör 07 mar 2015)
“För att bo på en skola är det fin service och ett mycket trevligt bemötande. Eventuella problem försöker de lösa.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Gott bemötande

Rekommenderad av Kata, Sverige (Sverige tor 05 mar 2015)
“Receptionen var vänlig och hjälpsam”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Jannica, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“Anledningen till att skolan är bra att bo i under vasaloppsveckan är ju läget. Perfekt närhet till allt för en billig peng. Standarden är som förväntat i en skola. Bra att man kan hyra madrass. Fantastiskt bra frukost i matsalen!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Billigt, bra,spartanskt och lite härdande för vasaloppsåkaren.

Rekommenderad av Jonte M, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“Perfekt för ett boende att sova innan och efter vasan😊”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“Jag med flera tycker att man kan ha frukost även på söndagen efter Tjejvasan och inte stänga den kl 06.00. Vi är många som sover över till söndagen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Tom, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“Jag anser att om man betalar 240kr natten för att sova i en skola så borde det kunna ingå frukost. 80kr extra varje dag är för mycket enligt mig. Annars så får man vad man betalar för. Sovplats och lugn och ro”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews