Sälenhallen grupplogi, Sälen

Område: Sälen
Visa karta
Gästbetyg: 99% 138 av 139 rekommenderar (29 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(138 av 139rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Vandrarhemsstandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 29)

Mycket prisvärt boende och mentalt bra f...

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige ons 27 feb 2019)
“Mycket prisvärt boende och mentalt bra för uppladdningen. Det enda negativa är att ljuset tänds redan vid 4-tiden på morgonen eftersom vi kunde sova vidare till 5.30”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

nöjd

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“Det fikade bra.Billigt boende och väl organiserat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Läget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 mar 2018)
“Centralt för vasaloppet och med butiker och matservering.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kort vei tilstart for Vasaloppare

Rekommenderad av hamarskiklubb, Norge (Norge tis 07 mar 2017)
“Fra Sälenhallen har du kort reisevei til start. Det er bra luftkvalitet i Sälenhallen og ikke for varmt. Det var stille, mørkt og jeg sov godt der.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och enkel övernattning i sovsal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Man sover bra på madrassen i gympasalen trots att flera personer vistas i samma sal. Nära till okq8 för busstransport till vasalopps starten samt nära till matsal i sälenskolan och ica affär. Med medhavd sovsäck och lite lättare mat och dryck så klarar man sig bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sälenhallen

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Gympasal, men de höll med madrass, så sovsäck och kudde var allt man behövde ha med. Mkt prisvärt. Rent och fint. Dusch och toalett bra. Mat via skolan som låg i närheten. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vad man förväntar sig

Rekommenderad av Duvan, Sverige (Sverige tis 08 mar 2016)
“Sova i en gympasal med en hel del andra, det blir vad det låter som. Det var gott om plats i salen, ett tips till kommande gäster är att ta med en gren-/skarvsladd. Samtidigt ett tips till värden - sätt i grenkontakter i alla uttag. I dagens samhälle blir man smått handikappad utan en laddad tfn, sportklocka mm ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Boende i Sälenhallen inför Vasaloppet

Rekommenderad av Vasaloppsnovis, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Boende inför Vasaloppet är för många ett gissel. Därför är det med förvåning jag finner gott om plats i Sälenhallen, arrangerat av Turistbyrån för ynka 250:-. Enkelt boende, med madrass på golvet i gymnastiksal, men man skall ju bara sova några timmar. Lätt att parkera utanför med egen bil. Rent, fräscht och gott om toalett och dusch. "Fikahörna" om du vill sitta och prata eller äta medhavd mat. Några få hundra meter att gå till Centrumhuset där man finner flertalet matalternativ/pastabuffeer på kvällen innan. Och samma korta avstånd till Q8 där bussarna till starten går på morgonen. Kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt!!

Rekommenderad av Sandböm, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Trevligt mottagande. Bra utrymmen. Gott om plats. Bra faciliteter. Perfekt med buffe på skolan. Perfekt uppladdning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Funkade bra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“Boendet funkade hur bra som helst och hela logistiken runt med transporter och möjlighet till frukost och middag”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews