Supermåne - Annorlunda boende

Adress: Timmervägen 28, 79070 Furudal
Område: Furudal
Visa karta
Gästbetyg: 92% 12 av 13 rekommenderar (8 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(12 av 13rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Jättefint och välskött ställe. Verkligen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Jättefint och välskött ställe. Verkligen en upplevelse. Rekommenderar att ta med plockmat att äta till middag i supermånen så slipper man laga mat i köket i den andra byggnaden. Ta med en vattenbehållare också. Det finns små portabla grillar så det är säkert också mysigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig upplevelse att vakna i trädtoppar!...

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Mysig upplevelse att vakna i trädtoppar!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande. Mycket fint boende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 apr 2020)
“Trevligt bemötande. Mycket fint boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Åk till supermånen!

Rekommenderad av Clara , Sverige (Sverige fre 27 mar 2020)
“Jag och min kille bodde en natt i supermånen och det var världens mysigaste! Vi hade med plockmat och vin och eldade i kaminen. Rekommenderar varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supermysig supermåne

Rekommenderad av Emelie, Sverige (Sverige mån 03 feb 2020)
“Vi bodde en natt i Supermåne och kan verkligen rekommendera till andra. Vi hade med oss enkel mat och åt i Supermåne så vi använde inte köket. Mysigt att sova bland träden och både jag och min kille sov jättebra. Frukosten var god och vi fick själva bestämma vilken tid vi ville ha den serverad. Om ni funderar på att åka hit - gör det!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk service och bemötande! Och vi...

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Fantastisk service och bemötande! Och vilken frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så coolt !

Rekommenderad av Ulrica, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Verkligen en härlig upplevelse! Underbar natur, trevligt värdpar. Fräscht!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personligt bemötande från första stund. ...

Rekommenderad av Sara Nelin, Sverige (Sverige ons 19 jun 2019)
“Personligt bemötande från första stund. En liten smothie väntade i kylen och hemgjord rabarberkompott till frukost. Härligt att gungas till sömns av vinden i fåglars vaggvisa. Både jag och barnen är jättenöjda. Vi köpte ett paket med klätterparken i Rättvik som var välskött och välordnad med personal nära till hands och tydliga säkerhetsgenomgångar. Toppensemester som rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews