Soltägtgården Pensionat, Tällberg

Adress: Plintsbergsvägen 96-98, 79370 Tällberg  visa karta
Område: Tällberg
Gästbetyg: 88% (23 av 26 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(23 av 26rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,2 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Pensionatets standard 4,3 av 5
Frukost 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Ett semesterparadis

Rekommenderad av Nina Stjärnström, Sverige (Sverige tis 19 jun 2018)
“Utsikten är helt fantastisk och hela miljön inbjuder till avkoppling samtidigt som de vackra husen och intedningen ger inspiration och lugn. Tycker att frukosten var precis lagom, rummet var fräscht o hög standard på badrum. Kanske vill man ha wi-fi, å andra sidan kan det vara ett plus att inte ständigt vara uppkopplad. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Pensionatets standard 4 av 5
Frukost 4 av 5

Vackert läge, tyst och lugnt och ett pen...

Ej rekommenderad av Resenären, Sverige (Sverige lör 05 aug 2017)
“Vackert läge, tyst och lugnt och ett pensionat med alla förutsättningar att bli ett toppenställe att besöka. Det som drar ner betyget är lyhördheten från andra gäster, detaljer i städningen mm (fläckar på madrassen, en väl uttjänt toalettborste, att det läckte vatten från duschen ut på toalettgolvet, handdukarna luktade mögel) Annars välstädat och trevlig miljö, många sittplatser både ute och inne med utsikt över Siljan. Frukosten var mycket enkel. Hade uppskattat om det fanns mer lokala produkter, frukt (några skivor melon serverades)samt att man avskilde köttpålägg och ost( separata tallrikar och gafflar). Det finns så mycket gott bröd i Dalarna men det märktes inte i brödfatet som innehöll samma bröd som man kan köpa i stort sett hela Sverige. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Pensionatets standard 4 av 5
Frukost 2 av 5

Fantastiskt gulligt litet pensionat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 jun 2017)
“Fantastiskt gulligt litet pensionat”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Pensionatets standard 4 av 5
Frukost 4 av 5

Prisvärt o vackert

Rekommenderad av LC, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“vi tycker pensionatet var mycket bra med bra personal o god service. Synnerligen prisvärt i vacker natur.!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Pensionatets standard 4 av 5
Frukost 4 av 5

Underbar utsikt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 jul 2016)
“Fantastiskt läge med utsikt över Siljan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Pensionatets standard 5 av 5
Frukost 4 av 5

En lite pärla i Dalarna.

Rekommenderad av Regina, Sverige (Sverige tis 21 jul 2015)
“Fantastisk vy, lugnt och vilsamt. Välskött, vackert renoverat och estetiskt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Pensionatets standard 5 av 5
Frukost 3 av 5

Ett mycket trevligt och prisvärt boende ...

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige tis 05 aug 2014)
“Ett mycket trevligt och prisvärt boende med fantastisk utsikt över Siljan. Mycket trivsam atmosfär. Det fanns fina uteplatser att sitta vid, sittgrupp i trädgården, och stor fin balkong i anslutning till frukostmatsalen. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående. Vi bodde i ett av rummen i huvudbyggnaden, rummet var smakfullt renoverat med fräscht och fint badrum. Något lyhört men detta var absolut ingen problem under vår vistelse. Jag kan varmt rekommendera detta boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Pensionatets standard 5 av 5
Frukost 4 av 5

Synpunkter

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige tis 05 aug 2014)
“Ganska små dubbelrum; ingen plats att ställa resväskan på. Bra badrum. Det borde framgå vid bokningen att det inte är ngn städning av rummen. Frukosten var lite spartansk med hänsyn till priset för boendet. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Pensionatets standard 4 av 5
Frukost 3 av 5

Soltägtgården - bästa läge!

Rekommenderad av Ulrica, Sverige (Sverige tis 04 jun 2013)
“Vi fick en lägenhet istället för dubbelrum och det var jättebra. De hade fyllt upp kylen med frukost så vi klarade oss i två dagar. Båda dagarna satt vi utanför lägenheten och åt frukost med en fantastisk vy framför oss - Siljan! Jag cyklade Siljan runt på lördagen och förutsättningarna var optimala, vackert väder, nästan ingen vind och en massa människor längs med vägen som hejade på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Pensionatets standard 5 av 5
Frukost 5 av 5

Dala-vistelse

Rekommenderad av Vi från södra Skåne, Sverige (Sverige tis 10 jul 2012)
“Mellan Leksand och Rättvik ligger denna charmiga och hemtrevliga dalagård. Mysig trädgård med uteplatser och med en fantastisk utsikt över Siljan. Soltägtgården är en plats vi gärna återkommer till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Pensionatets standard 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer