K.U.L. Hem & Logi

Adress: Moragatan 7, 792 30 Mora  visa karta
Område: Mora centralt
Gästbetyg: 90% (52 av 58 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(52 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 3,3 av 5
Vandrarhemsstandard 3,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,1 av 5
Städning 3,1 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 20)

Boendet har många bra fördelar. Det ligg...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 mar 2014)
“Boendet har många bra fördelar. Det ligger centralt, jag tycker det är roligt med lite andra människor runt omkring. Det blir ofta en trevlig stämning. Vi har bott på bilskolan andra år men i år så tycker alla i sällskapet att städningen var eftersatt. Det var smutsigt i dom allmänna utrymmena och toaletterna var smutsiga. Det var synd för stället är annars kanon!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

K.u.l

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige sön 02 mar 2014)
“Bra vandrarhem, där man kunde sköta sig själv. Dock synd att väggarna gick hela vägen upp till taket.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lysrör in i rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 mar 2014)
“Tyvärr var lysrören ute i trafikskolans reception på hela natten och skrubben vi bodde i hade fönster högst upp så det var väldigt ljust. Köket ostädat med smutsigt porslin vilket förmodligen berodde på tidigare gäster. Annars bra med centralt läge.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avsaknad av städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 feb 2014)
“Tyckte att det i sovrum och badrum var mycket ofräscht och ostädat. Behov av en rejäl grovstädning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkel overnatting til Vasaloppet

Rekommenderad av Steinar Hansen, Norge (Norge tis 05 mar 2013)
“Stedet har inngang gjennom trafikkskolen (!) og innholder en del rom gjerne med køyeseng. Det er veldig trangt inne på enkelte rom. En dusj og to toaletter kan være litt snaut. Bra tilgang til kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Man kan også bruke PC'ene til trafikkskolen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

perfekt boende för ett gäng som ska åka ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 feb 2013)
“perfekt boende för ett gäng som ska åka halvvasan! nära till all service!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sentral logi med dårlig luft

Rekommenderad av Tjejvasaløperen, Norge (Norge ons 27 feb 2013)
“Trafikskolan i Mora hadde behagelige senger og rent sengetøy, men pga beliggenheten i kjelleren uten vinduer, var overnattingen preget av dårlig inneklima og varm og tett luft.lettvegger mellom rommene gjorde at det ble veldig lytt, Vi hørte all snorking og snakk, og om noen i naborommet skrudde på lyset på sitt rom, våknet vi som lå i naborommene og ble blendet av lyset. Baderommet med dusj hadde en dør med ødelagt lås, derfor var det ingen som turte bruke dusjen. Ellers var beliggenheten god og sentral, og kjøkkenet var greit utstyrt med det vi trengte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superbt boende

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Vi är väldigt nöjda med boendet! Vänligt mottagande, bra rum och övriga utrymmen. Centralt och nära målinrådet i Vasaloppet. Boendet får högsta betyg!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 mar 2012)
“Jag träffade aldrig någon personal varken när vi kom eller lämnade stället så egentligen kan jag inte svara på bemötande och service. På golvet i duschen/toaletten vid köksavdelningen var det vattenfyllt så ni ska kanske kolla varför.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt centralt och bra, bra att kunna ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 feb 2012)
“Väldigt centralt och bra, bra att kunna duscha där istället för att bussas till simhallen. Vi sov i källaren, sängarna var bra, men det var väldigt mycket känsla av att sova under däck på en färja - inklusive att taket inte gick ända upp så man hörde allt från "hytten" intill, det susade rejält av någon fläkt och det fanns ingen annan lampa än den i taket (och när den tändes lyste det in även till rummet bredvid)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer