Idre Fjäll Arena i Mora - sporthall i Hemus, Mora

Adress: Bryggerivägen , 792 37 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 84% (129 av 153 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(129 av 153rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Vandrarhemsstandard 3,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 44)

I helhet bra. Frukosten kunde varit bätt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“I helhet bra. Frukosten kunde varit bättre. Ordentligt kokt gröt + olika frön saknades.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt boende

Rekommenderad av Asiac, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Jag skulle åka halvvasan och detta blev det perfekta boendet kvällen innan. Ligger ca 2,5km promenad från centrum men spänner man på sig skidorna så blir det närmre. Vasaloppsspåret passerar precis utanför hallen. Bokar detta boendet även nästa gång jag åker något lopp under vasaloppsveckan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dålig kommunikatiom

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Personen på plats hade ingen information om att vi hade bokat boende fastän vi bokat 5 månader i förväg. Gick bra i det här fallet men hade varit tråkigt om det var fullbokat. I övrigt var allt enligt förväntan..”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt och bra Vasaloppsboende i våningssängar i Sporthall, bredvid Vasaloppsspåret.

Rekommenderad av Vasalopps Morgan, Sverige (Sverige tor 28 feb 2019)
“Hej! Allt var bra! Bra ordnat, lugnt och trevligt, bredvid Vasaloppsspåret i Hemus, 2,5 km. från Vasaloppsspåret i Mora, innan campingen; Mora Parken. Med trevliga Vasaloppsdeltagare som övernattar där. Bra för par och familjer med lite större barn. Olika föreningar och företag övernattar där också. Stor parkering med gott om plats för bilar, bussar, lastbilar och Husbilar samt husvagnsekipage. Inga eluttag, bara via sladd inifrån arenan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och billigt boende

Rekommenderad av Suss, Sverige (Sverige tor 28 feb 2019)
“Vi behövde någonstans att sova inför Halvvasan och då var det här ett bra alternativ. Prisvärt och nära Vasaloppsarenan. Toppen att man kunde köpa till frukostpaket så vi slapp tänka på det också. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende inför vasaloppsvecka, både vintertid och sommartid

Rekommenderad av missrangen, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Har nu bokat detta boende ett flertal gånger inför vasaloppsveckor, både sommartid och vintertid. Lugnt och bra sängar att sova i. mycket bra bemötande av personalen som har hand om det och kan verkligen rekommendera detta ställe vid vasaloppsveckor. Serveras stadig frukost som man står sig länge på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt boende i avskilda områden i idrot...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Enkelt boende i avskilda områden i idrottshallen. Trevlig men enkel frukost för de som bokat det. Inget lyx mrn funkar helt klart!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cykelvasa boende

Rekommenderad av CVRookie2018, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Premiär i Cykelvasan och ett alldeles.utmärkt boende för.detta. Mycket prisvärt, god service. Enkel standard frukost finns. Promenad avstånd till Mora centrum (ca 25 minuter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt och välfungerande men en bit från centrum

Rekommenderad av Jakob La, Sverige (Sverige fre 18 mar 2016)
“Bodde i Unihoc Arena en natt i samband med Halvvasan. Eftersom det är ett av veckans minsta lopp var vi få bodde där, så det var absolut ingen trängsel - kan tänka mig att det är en annan upplevelse när det är välfyllt, sovsalarna har många våningssängar ganska tätt. Boendet funkade som förväntat, enkel och prisvärd logi för enstaka natt eller nätter. Största minuset är läget, har man inte bil är det en ganska rejäl promenad till och från centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

För långt ifrån Mora centrum om man ska ...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge fre 11 mar 2016)
“För långt ifrån Mora centrum om man ska gå. Trångt mellan sängarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer