Hotell Kung Gösta, Mora

Adress: Kristinebergsgatan 1, 792 32 Mora  visa karta
Område: Mora centralt
Gästbetyg: 69% (36 av 52 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 69%

(36 av 52rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Cykelvasan boende

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Positivt med middags bufe´som ingick i priset. Bra läge och bra parkering.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket god service. Vänligt och tjänstvi...

Rekommenderad av Maud, Sverige (Sverige fre 16 mar 2018)
“Mycket god service. Vänligt och tjänstvilligt bemötande. Kan ej svara på frågor om hemsida mm. Eftersom vi beställde rummet med hjälp av Visit Dalarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellrecension

Rekommenderad av Ove, Sverige (Sverige mån 20 jul 2015)
“Ligger bra till för många besöksmål. Skulle gärna ha någon lite mer svensk husmanskost på menyn. Till ex. wallenbergare, Pytt i panna eller skomakarlåda. jag skulle nog önska lite varmare kokta ägg på morgonen. Mer ljust bröd utan så mycket fiber t.ex. småfranska eller bergis. Annars var det mycket bra, Personalen var toppen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Miljö

Ej rekommenderad av Nikle, Sverige (Sverige ons 08 jul 2015)
“Tråkig hotellmiljö och matsal. Klorlukten från badet kändes in I rummet. Mycket trevlig personal”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Hyggelig hotell med bra service

Rekommenderad av Sara - Norge, Norge (Norge ons 03 sep 2014)
“Dette er ikke verdens mest fancy hotell, men de har veldig hyggelige ansatte og jeg følte meg velkommen fra første stund. Jeg meldte på forhånd fra om at jeg var veganer, og opplevde at mine kostholdsbehov ble vel ivaretatt. De la også godt til rette for oss som deltok på Ultravasan, med pasta og frokostmat klokka 1 om natta før løpet, uten tillegg i pris. Kort avstand til togstasjon og Mora sentrum. Alt i alt et behagelig opphold. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra start i Ultravasan

Rekommenderad av Stålfarmor, Sverige (Sverige tis 26 aug 2014)
“Rätt frukost i rätt tid (från kl 5) före loppet. Duscha bakom draperi i badkaret halvtrist lösning men annars helt OK. Trevlig personal. Parkering utanför fönstret.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Uppfyllda alla krav

Rekommenderad av Thord, Sverige (Sverige mån 25 aug 2014)
“Bodde några timmar innan Ultravasan och för detta fungerade hotellet bra. Vänlig service att min medföljande dotter fick behålla rummet lite extra”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Prisvärt hotell med trevlig personal

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige tis 19 aug 2014)
“Prisvärt hotell med trevlig personal. Gott om parkering. Promenadavstånd till centrum ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Kundvänliga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 aug 2014)
“Mycket bra service från personalen. Trevliga och tillmötesgående. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Sad and dated

Ej rekommenderad av Jg, Sverige (Sverige tis 19 aug 2014)
“Hotell felt dated , it is 2014 not the seventies”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer