Mora Life – Åmåsängsgården Stugby, Mora/Stugor

Adress: Åmåsängsvägen 90, 79234 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 97% (61 av 63 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(61 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Perfekt Cykelvasa boende

Rekommenderad av Eddeve, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Ett perfekt boende för den som ska delta i några av loppen! Bra service, bra restaurang och inte minst en bra badplats!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi bodde i stintjan. Att en bäddplats va...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige tis 22 aug 2017)
“Vi bodde i stintjan. Att en bäddplats var på soffan var inte ok att betala för. I samtalet inför sas det att det var en bäddsoffa. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rustikt o lugnt

Rekommenderad av Pinglan, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“Rustik stuga i lugn omgivning. Myrket trevlig personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supermysig camping med närhet till bad, ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jun 2016)
“Supermysig camping med närhet till bad, jättefina dusch möjligheter!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig dalamiljö

Rekommenderad av Pasi Sahi, Sverige (Sverige tis 09 feb 2016)
“Härlig miljö vid Siljans strand med gamla "Dalahus" som man bor i om man inte vill bo i dom modernare stugorna som också finns. Jättefina duschutrymmen och trevligt bemötande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Siljan

Rekommenderad av PEO, Sverige (Sverige fre 27 jun 2014)
“Fint läge vid sjön Siljan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

tre stugor

Rekommenderad av Elisabeth Stern, Sverige (Sverige tis 06 aug 2013)
“Eftersom jag bokade våra tre stugor till tre familjer så tidigt som i mars förstår jag inte att vi kunde få stugor med så varierande standard. Storstugan var helt ok för familjen 5pers som bodde där. Stuga 8 var också bra men ingen upplysning gavs om den dåliga standarden i stuga 17 där det varken fanns vatten, toalett eller diskho. Den stugan var verkligen inte värd pengarna pga dessa faktorer. Kanske man kan tänka sig en återbetalning att använda vid ett senare besök i stugbyn? I övrigt stämde allt in på beskrivningen. Badstranden var mycket barnvänlig och området lugnt och familjärt trots många gäster.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stuga

Rekommenderad av Mallan, Sverige (Sverige mån 15 jul 2013)
“Det var lite trångt med matbord o sängar bredvid. Vi hade tur med vädret så att vi kunde sitta ute. Men hade vi haft regn så hade det knappt gått. Vi hade med oss en rese-spjälsäng o den fick inte plats i det lilla rummet, det hade annars varit perfekt att kunna ställa in den där man kunde stängt dörren. Hade hellre haft något mindre på toaletten. Fina duschar i servicebyggnaden. Övrigt så kändes området väldigt nytt o det behöver göras en hel del markarbete för att det ska kännas bättre. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Suveräna stugor

Rekommenderad av Carro, Sverige (Sverige sön 07 jul 2013)
“Helt underbara stugor som är fräscha och rena, servicehuset med duscharna och toaletterna var också riktigt fräscha och mycket bra städade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

bra stuga

Rekommenderad av Jan, USA (USA fre 28 jun 2013)
“perfekt läge vid sjön, järnvägsstationen och staden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer