Orsa Camping/Stugor

Adress: Timmervägen 1, 794 31 Orsa  visa karta
Område: Orsa centralt
Gästbetyg: 88% (7 av 8 rekommenderar) (3 recensioner)

Stugby | Orsa camping har ett brett utbud av stugor med olika standard, utrustning och antal bäddar. Här har du ett fint läge med utsikt mot sjön och de blånande bergen. Sandstranden, även kallad Dalarnas Riviera, har du ett stenkast från husvagnen.

Orsa Camping ligger vackert alldeles intill Orsasjöns strand, med underbar utsikt mot byarna runt sjön och de blå bergen i bakgrunden. Här finns boende som passar alla. Självhushållsstugor med fyra eller sex bäddar inredda i dalastil, mindre campingstugor eller bekväma rum på vandrarhem. Vilket boende du än väljer har du alltid närhet till Orsasjöns strand, bad, reception, aktiviteter, butik och restaurang.

Till Grönklitt är det cirka 15 minuters bilresa och till Orsa centrum är det gångavstånd.

Här har barnen ett eget aktivitetscentrum bemannat av pirater, det finns barnklubbar med bland annat skattjakt, eget lekrum med mera. Det finns flera stora lekplatser, äventyrsgolf, bollplaner, spelhall, båtuthyrning, cykelbilar.

I bowlinghallen finns McGregors Sportbar med sportsändningar varje dag, samt tolv bowlingbanor.

På anläggningen finns även en butik med nybakat bröd varje morgon under fullserviceperiod. Restaurang med liveunderhållning flera kvällar i veckan.

Restaurang

”Det märkets att stugan använts som asylboende under en längre tid, det luktade curry och diverse ingrott snubb. Vi fick vädra och köpa doftljus. Det hängde fett ovanför spisen i köket med. Kantstött porslin och nötta möbler är inget plus för en fyrstjärnig camping. Annars fint Jag städade stugan efter vår vistelse o...”

Rekommenderad av Linda
Sverige Sverige (tis 12 jul 2016)

”Har allt som behövs och allt är i bra skick, bra och avstressande miljö.”

Rekommenderad av Pasi
Sverige Sverige (tis 18 aug 2015)

Gästbetyg 88%

(7 av 8 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,8 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 3,6 av 5

Faciliteter och service

 • Faciliteter
  Sängkläder uthyres
 • Mat & Dryck på plats
  Restaurang

Kontaktinformation

Jämför "Orsa Camping/Stugor" med liknande boenden

Orsa Camping/Camping

På Orsa Camping finns 800 tomter varav ca 600 har el. Välj en plats i solen, i skuggan av träden, i händelsernas centrum eller i lugn och ro. Många aktiviteter på området och nära såväl Orsa Rovdjurspark och Tomeland som flera andra sevärdheter.

Orsa Station B&B

Bo i ett nyrenoverat bed & breakfast mitt i Orsa. Orsa järnvägsstation är ett av byns äldsta hus, byggt år 1892 och invigdes samma år av kung Oscar II och drottning Sofia.

STF Orsa/Villa Lowar B&B

Villa Lowar Bed & Breakfast välkomnar dig med hemma-hos-känsla och Evening Tea (fika) varje kväll. Åtta sovrum och fem sällskapsrum. Inbjudande och barnvänlig trädgård. Ekologisk frukost ingår. Ost och mjölkprodukter från Hansjö Mejeri ett stenkast bort. För icke medlemmar i STF tillkommer 50kr/vuxen & natt och 25kr/barn/natt 3-15år. Medlemskap kan tecknas vid ankomst.

Kundservice


Boka med oss

 • Dalarnas största boendeutbud
 • Inga bokningsavgifter online
 • Förmånliga paketerbjudanden
 • Resegaranti vid paketbokning
 • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

 • Dalarnas största boendeutbud
 • Inga bokningsavgifter online
 • Förmånliga paketerbjudanden
 • Resegaranti vid paketbokning
 • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer