SPF Majstångsbacken, Mora-Noret, Mora

Adress: Majstångsbacken , 79250 Mora  visa karta
Område: Mora
Gästbetyg: 94% (79 av 84 rekommenderar) (32 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(79 av 84rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,3 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 32)

Boendet är ok men dusch - usch

Rekommenderad av Trogen gäst, Sverige (Sverige sön 12 mar 2017)
“Vi har bott här de senaste 4 åren i samband med stafettvasan. Det funkar bra och vi kommer gärna tillbaka nästa år. Tycker att den duschkabin som var trasig kunde ha lagats inför årets vasaloppsvecka. Duschen var ju trasig även i fjol.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Allt bra

Rekommenderad av Ariana, Sverige (Sverige mån 06 mar 2017)
“Nära (ca 20 minuter gångavstånd) mål, billig, jättebra säng, stor matsal och utrustad kök. Kul att träffa så många nadra. Inget att klaga på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt och funktionellt!

Rekommenderad av Daniel Floda, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Ett enkelt och funktionellt boende med plats för många. Det är gott om sängar men om alla är bokade tror jag inte toaletter, dushar och kylskåp räcker till! Fast nu vid Halvvasan var de hur bra som helst, nära till mataffären och allt annat man behöver. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vasaloppsboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 feb 2017)
“Trevligt Vasaloppsboende nära in till målet och nummerlappsutdelningen. Trångt och för få toaletter men för en natt där du endast är ute efter några timmars sömn så är detta ett kanon boende. Gäster med samma intressen och många tips delas ut :-)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt god service!

Rekommenderad av Britt-Marie Ericsson , Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Verkligen bra service. Båda övernattningsdagarna var personal in och kolla så allt var ok. Kändes tryggt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övernattning Tjejvasan

Rekommenderad av Karolina, Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Boendet passade mina behov perfekt då jag kom med bil till Mora, sent kvällen innan loppet, behövde någonstans att sova och nästa morgon kunde jag låta bilen stå kvar och gå med skidorna till bussen till Oxberg. Få duschar, men då jag duschade på idrottsanläggningen efter loppet så spelade det mig ingen roll. Bra med utrymme i köket ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Träffade inte någon personal. Få toalet...

Rekommenderad av karin, Sverige (Sverige fre 04 mar 2016)
“Träffade inte någon personal. Få toaletter. Behövde ej använda duschen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Praktiskt och enkelt

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Har inget emot att sova i sovsal under enkla förhållanden och det här var en perfekt övernattningsmöjlighet. Kunde möjligtvis varit lite billigare.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Stickan, Sverige (Sverige tor 03 mar 2016)
“Beskrivningen motsvarande det faktiska, enkel standard för övernattning/vila inför något motionslopp i närheten var det till användning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

skåp+möjlighet att markera vilken säng och bokningsdatumar man bokat

Rekommenderad av Bibban, Sverige (Sverige mån 29 feb 2016)
“Skåp av typen militärskåp vid varje säng som man kan ha sitt eget(medtages av varje hyrperson) lås till. När vi återkom dag 2 till vandrarhemmet var det en person som hade flyttat mina grejer från sängen och lagt detta på bordet i mitten på salen. Personen förstod inte att det redan var upptaget i den sängen. Där av tanken i rubriken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer