Sälenhallen grupplogi, Sälen

Område: Sälen By
Gästbetyg: 99% (97 av 98 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(97 av 98rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Kort vei tilstart for Vasaloppare

Rekommenderad av hamarskiklubb, Norge (Norge tis 07 mar 2017)
“Fra Sälenhallen har du kort reisevei til start. Det er bra luftkvalitet i Sälenhallen og ikke for varmt. Det var stille, mørkt og jeg sov godt der.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och enkel övernattning i sovsal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Man sover bra på madrassen i gympasalen trots att flera personer vistas i samma sal. Nära till okq8 för busstransport till vasalopps starten samt nära till matsal i sälenskolan och ica affär. Med medhavd sovsäck och lite lättare mat och dryck så klarar man sig bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sälenhallen

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Gympasal, men de höll med madrass, så sovsäck och kudde var allt man behövde ha med. Mkt prisvärt. Rent och fint. Dusch och toalett bra. Mat via skolan som låg i närheten. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vad man förväntar sig

Rekommenderad av Duvan, Sverige (Sverige tis 08 mar 2016)
“Sova i en gympasal med en hel del andra, det blir vad det låter som. Det var gott om plats i salen, ett tips till kommande gäster är att ta med en gren-/skarvsladd. Samtidigt ett tips till värden - sätt i grenkontakter i alla uttag. I dagens samhälle blir man smått handikappad utan en laddad tfn, sportklocka mm ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Boende i Sälenhallen inför Vasaloppet

Rekommenderad av Vasaloppsnovis, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Boende inför Vasaloppet är för många ett gissel. Därför är det med förvåning jag finner gott om plats i Sälenhallen, arrangerat av Turistbyrån för ynka 250:-. Enkelt boende, med madrass på golvet i gymnastiksal, men man skall ju bara sova några timmar. Lätt att parkera utanför med egen bil. Rent, fräscht och gott om toalett och dusch. "Fikahörna" om du vill sitta och prata eller äta medhavd mat. Några få hundra meter att gå till Centrumhuset där man finner flertalet matalternativ/pastabuffeer på kvällen innan. Och samma korta avstånd till Q8 där bussarna till starten går på morgonen. Kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt!!

Rekommenderad av Sandböm, Sverige (Sverige ons 02 mar 2016)
“Trevligt mottagande. Bra utrymmen. Gott om plats. Bra faciliteter. Perfekt med buffe på skolan. Perfekt uppladdning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Funkade bra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 mar 2015)
“Boendet funkade hur bra som helst och hela logistiken runt med transporter och möjlighet till frukost och middag”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende o mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 mar 2014)
“Boendet var trevligt och maten på sjurum o kök var god”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige fre 28 feb 2014)
“Prisvärt boende med närhet till middag/frukost samt buss till starten (Öppet Spår). Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Uppskattade möjligheten att hyra madrass på plats men hade önskat att det framgick vid bokning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

logi inför vasaloppet

Rekommenderad av 16964, Norge (Norge ons 26 feb 2014)
“skal du ha et tak over hudet natten före eller etter vasaloppet fungerer sälenhallen fint. det finns godt om plass for å legge ut sin madrass, samt tilgang til ok toilett og dusj. ta med deg ikke bare öronpropper men også noe mörk som du kan ha foran öyene for å sikkre deg noen timmers rolig sövn. exit skiltene i hallen lyser noe veldigt, så det kan väre vanskelig å sove for dem som er vant vintermörkret. smörecontaineret utenfor hallen er en Kjempe bra mullighet for å smöre skia klart innen loppet. ström, lys og stativ finns. när tilgang til en hyggelig bespisning noe meter oppover gatan for å ladde batteriene med god og variert mat. god tur”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer