Särna Camping/Camping

Adress: Särnavägen 106, 790 90 Särna  visa karta
Område: Särna - Fulufjället
Gästbetyg: 90% (26 av 29 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(26 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Service 4,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Campingens standard 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Flot campingplads

Rekommenderad av Tommy, Danmark (Danmark fre 13 jul 2018)
“Meget flot beliggende plads, men temmelig kuperet for mennesker, som er mindre godt gående. Fin restaurant med meget venlig betjening”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra läge men duschar och toaletter var v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 aug 2017)
“Bra läge men duschar och toaletter var väldigt ofräscha. Toalettdörrar var söndersparkade och det luktade urin i duscharna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 1 av 5

Inte så bra som i beskrivningen

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 aug 2017)
“Hundar är välkommna och det är ju bra men vart är alla ställen man kan slänga hundbajspåsar? "nyrenoverade servicehus" som det stod i beskrivningen förstår jag inte alls för det va på gränsen till grisigt. Extremt dårlig planering på uppställningsplats för det va mer än jag som undrade hur man skulle ställa ekipaget. "minigolfbana med crazy hinder"..hmm..nja kanske om den vore spelbar! Vet inte om golfbollarna skulle va på banan eller ungar som springer sönder den! Enda anledningen till att jag inte satte minus på allt var restaurangen som hade riktigt bra mat och stranden/utsikten som va väldigt fin. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Små platser o 70 tal på toa, annars ok.

Ej rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige mån 31 jul 2017)
“Små campingplatser, helt omöjligt att följa den regel som finns att det ska vara 4m mellan husvagnarna. Platserna där vi stod var 6m breda och de flesta vagnar är 2,5m breda... God mat i restaurangen”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Prisvärt boende med högklassig utsikt

Rekommenderad av Jojo75, Sverige (Sverige tis 09 aug 2016)
“Vi återkommer till Särna campingen år efter år pga dess mångsidighet; oavsett om du har husvagn el tält, behöver en stuga för 2 eller 4 så är standarden oerhört prisvärd i förhållande till andra campingar. Lägg dessutom på den storslagna utsikten!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Bra camping lugnt och med fin utsikt

Rekommenderad av Dalslänningen, Sverige (Sverige sön 31 jul 2016)
“Bra camping lugnt och med fin utsikt ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Vacker campingplats

Rekommenderad av Frö, Sverige (Sverige mån 25 jul 2016)
“!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Suveränt

Rekommenderad av Linnea , Sverige (Sverige tis 23 jul 2013)
“Denna camping är nåt som jag kommer att rekommendera till mina vänner . Jag kommer tillbaka nästa år . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer