Grönklitts Husvagnscamping, Orsa

Adress: Grönklitt, 79498 Orsa (visa karta)
Område: Fryksås/Grönklitt
Gästbetyg: 100% (2 av 2 rekommenderar) (0 recensioner)

Camping | I Grönklitt finns en fin camping med plats för 60 vagnar och tillgång till servicebyggnad med toalett, dusch och kök.

I bästa sydvästläge vid söderbacken ligger Grönklitts Camping med ca 60 elplatser. På gångavstånd finns Rovdjursparken där du kan se bland annat björn, isbjörn, tiger, snöleopard, lodjur och varg. Där finns även Rovdjurscentrum med utställningar, café och souvenirshop.

Vi har två restauranger på anläggningen; Toppstugan, en av fjällvärldens mest spektakulära restauranger samt Ugglan & Björnen, där du kan njuta av buffé, bistro eller en fika mellan aktiviteterna. Det finns även en butik med bra sortiment och nybakat bröd varje morgon.

Vi har många aktiviteter på anläggningen: hyr kanot, spela minigolf, fiska, bada eller hyr mountainbike för att nämna några. Vi har ledarledda barnaktiviteter och flera lekplatser. Närheten till skogen gör Grönklitt till ett perfekt ställe om man är intresserad av svamp och bärplockning.

Campingen har ett modernt servicehus med kök, WC, dusch och torkmöjligheter. Campingen ligger ca 30 km från Mora, ca 45 km från Tomteland och ca 65 km från Dalhalla.

Som boende i Grönklitt har du 10% rabatt på entrén till Orsa Björnpark där du bland annat kan se isbjörnar, brunbjörnar, tigrar och leoparder.

Recensioner

Gästbetyg: 100%

(2 av 2 rekommenderar detta boende till en vän)
Totalupplevelse 3,5 av 5

Jämför "Grönklitts Husvagnscamping, Orsa" med liknande boenden

Grönklitts vandrarhem, Orsa

Vandrarhem Björnlängan, ligger intill alpin skidbacke och längdåkningsspår. Sommartid gångavstånd till Orsa Björnpark.

Smidgården i Fryksås, Orsa

Smidgården i Fryksås ligger högt beläget 12km norr om Orsa, i en sydsluttning med utsikt över Orsasjön och Siljan o de blå bergen. Vi är ett litet familjeföretag som driver Café under turistsäsong, konferenser, middagar på beställning samt ett Fäbodspa.

Fryksås Hotell & Gestgifveri, Orsa

Välkommen till Fryksås Hotell & Gestgifveri. Vi finns i en av Sveriges äldsta och största fäbodmiljöer med en hänförande utsikt över Orsasjön och Siljan. En historisk plats 10 km utanför Orsa i Dalarna. Hos oss kan du bo, äta och konferera i en unik fäbodmiljö från 1500-talet.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Våra huvudsponsorer