Idre Fjäll Arena i Mora - sporthall i Hemus, Mora

Adress: Bryggerivägen , 792 37 Mora
Område: Mora centralt
Visa karta
Gästbetyg: 85% 139 av 163 rekommenderar (48 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(139 av 163rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Vandrarhemsstandard 3,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 48)

Decent Accommodation

Rekommenderad av Chris Poole, Storbritannien (Storbritannien ons 09 mar 2022)
“Good accommodation for end of Vasaloppet week. Helpful staff/volunteers from arena. Bunk beds within sectioned off areas, so sleeping area for me was not crowded. Small cafe area with charging points and bassc food service. Breakfast was extra at 70 SEK which was a fair price. Possibly the overall cost was a little high for the standard of accommodation, ok if breakfast included in the price. Takes about 25-30 minutes to walk to central Mora, buses to Vasaloppet starts. Access to ski trails at Hemus stadium and Vasa trails - short walk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandrarhem i gympasal.

Rekommenderad av Daniel , Sverige (Sverige ons 02 mar 2022)
“Hade inga stora förväntningar, men ett helt ok boende för en natt innan vasan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bohuslänning

Rekommenderad av Totta, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Är helt nöjd, precis vad jag hade förväntat mig. Hade betalat 50kr för transport till Bussarna. Skönt om man kan slippa ta bilen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt och trevligt

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Jag möttes av jättetrevlig personal, hade glömt sängkläder men fick låna gratis av en i personalen mot att jag lovade att välja samma boende nästa gång. Att jag inte hade tänkt åka vasaloppet igen verkade inte spela någon roll... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I helhet bra. Frukosten kunde varit bätt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“I helhet bra. Frukosten kunde varit bättre. Ordentligt kokt gröt + olika frön saknades.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt boende

Rekommenderad av Asiac, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Jag skulle åka halvvasan och detta blev det perfekta boendet kvällen innan. Ligger ca 2,5km promenad från centrum men spänner man på sig skidorna så blir det närmre. Vasaloppsspåret passerar precis utanför hallen. Bokar detta boendet även nästa gång jag åker något lopp under vasaloppsveckan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dålig kommunikatiom

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Personen på plats hade ingen information om att vi hade bokat boende fastän vi bokat 5 månader i förväg. Gick bra i det här fallet men hade varit tråkigt om det var fullbokat. I övrigt var allt enligt förväntan..”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt och bra Vasaloppsboende i våningssängar i Sporthall, bredvid Vasaloppsspåret.

Rekommenderad av Vasalopps Morgan, Sverige (Sverige tor 28 feb 2019)
“Hej! Allt var bra! Bra ordnat, lugnt och trevligt, bredvid Vasaloppsspåret i Hemus, 2,5 km. från Vasaloppsspåret i Mora, innan campingen; Mora Parken. Med trevliga Vasaloppsdeltagare som övernattar där. Bra för par och familjer med lite större barn. Olika föreningar och företag övernattar där också. Stor parkering med gott om plats för bilar, bussar, lastbilar och Husbilar samt husvagnsekipage. Inga eluttag, bara via sladd inifrån arenan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och billigt boende

Rekommenderad av Suss, Sverige (Sverige tor 28 feb 2019)
“Vi behövde någonstans att sova inför Halvvasan och då var det här ett bra alternativ. Prisvärt och nära Vasaloppsarenan. Toppen att man kunde köpa till frukostpaket så vi slapp tänka på det också. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende inför vasaloppsvecka, både vintertid och sommartid

Rekommenderad av missrangen, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Har nu bokat detta boende ett flertal gånger inför vasaloppsveckor, både sommartid och vintertid. Lugnt och bra sängar att sova i. mycket bra bemötande av personalen som har hand om det och kan verkligen rekommendera detta ställe vid vasaloppsveckor. Serveras stadig frukost som man står sig länge på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2022-07-04 15:33:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews