Rödluvan, Gesunda

Adress: Rödluvevägen 4, 792 90 Sollerön
Område: Gesunda/Sollerön
Visa karta

Stugby | Stugby vid Tomteland i Mora som erbjuder sex charmiga boenden som kommer att få dig att känna dig som om du har hamnat i en trolsk värld. Stugorna är perfekta för dig som vill koppla av och njuta av naturen samtidigt som du utforskar Tomteland och alla dess spännande aktiviteter. Varje stuga har en egen unik karaktär och alltid bäddade sängar!

Varje stuga är inredd med tanke på den "trolska" atmosfären. Du kommer att bli förtrollad av de detaljerade sniderierna, de färgglada fasaderna och de mysiga trädgårdarna som omger varje stuga. Varje boende är utrustat med bekvämligheter som du kan förvänta dg, inklusive kök, badrum och mysiga sängar för en god natts sömn. Du kan också njuta av gemensamma utrymmen där du kan umgås med andra gäster eller koppla av i naturen. Stugbyn ligger i en vacker naturmiljö, omgiven av grönska och en känsla av lugn. Du kan ta promenader i skogen, upptäcka gömda platser och kanske till och med stöta på några trolska varelser på din väg. Så om du letar efter en unik och magisk plats att bo på under ditt besök vid Tomteland, är denna stugby det perfekta valet. Välkommen till en värld full av trolsk charm och oförglömliga minnen!

Stugbyn är beläget i anslutning till Tomtelandet som är en magisk plats för både barn och vuxna. Det är en temapark som är inspirerad av den nordiska mytologin och jultomten. Här kan du uppleva en verklig sagovärld med troll, älvor och andra förtrollade varelser. I området runt stugbyn kan du också njuta av naturen och delta i en mängd olika aktiviteter. Du kan vandra i de vackra skogarna och upptäcka gömda platser, paddla kanot på någon av de närliggande sjöarna eller ge dig ut på en fisketur. Området erbjuder också utmärkta möjligheter till friluftsliv, såsom skidåkning, cykling och vandring.

Om du besöker området på vintern kan du prova på längdskidåkning i de välpreparerade spåren eller utforska backarna i någon av de närliggande skidanläggningarna. Sammanfattningsvis är området där stugbyn i Mora ligger en perfekt destination för naturälskare, kulturintresserade och barnfamiljer. Här kan du uppleva en kombination av magi, naturskönhet och kulturell rikedom som kommer att skapa oförglömliga minnen för hela familjen.

Recensioner

Faciliteter och service

Faciliteter
Djur ej tillåtna Husdjur tillåtna Två eller fler sovrum

Policy

Incheckning (tidigast)
15:00 - 00:00
Utcheckning (senast)
00:00 - 11:00

Kontaktinformation

Besöksadress
Rödluvevägen 4
Postadress
792 90 Sollerön

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2024-04-17 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails